torsdag 29. juli 2010

Rett innenfor verandadøren...


Idag har vi en skikkelig gråværsdag! Egentlig er det på tide. Vår gulbrune plen kan trenge noen dråper vann, så jeg nyter en regnfull kveld inne på sofaen mens jeg legger planer for i hvilken del av huset jeg bør begynne å rydde...




Jeg tenkte at jeg kunne vise dere en liten del av stuen, rett innenfor verandadøren. Vi har en herlig vestvendt veranda som  har blitt flittig brukt denne sommeren, så det har vært hensiktsmessig å ha puter og pledd lett tilgjengelig. Siden jeg ennå ikke har planene helt klare for hvordan jeg skal innrede denne delen av stuen, har den vært en praktisk oppbevaringsplass for tilbehør til hagemøblene.

(det er helt riktig observert, det mangler endel listin her og der. Skal vi gi det 2-3 år, kanskje..?)



Den lille søte krakken er gammel og noe mamma har kjøpt på auksjon. Jeg har den vanligvis ute med blomsterkrukker på, men denne sommeren har den tjenestegjort inne.




Det gamle settet med speil og børste er etter min farmor, og vinduskarmen i stuen er vel ikke dets rette plass. Det ble dratt opp av en pappeske og lagt der, så inntil jeg finner et mer egnet sted blir den vel liggende...

Jeg er ikke så fan av plastblomster men disse rosene har fulgt meg i mange år og jeg syntes de er veldig dekorative. Ikke minst i disse ferietider kan det være praktisk å ha noen som ikke sørger over ditt fravær og henger tørre og triste når du kommer hjem.


I løpet av innlegget har jeg funnet ut at klær må brettes og ryddes inn i skap, så jeg starter med det! Vi har nemlig fremdeles ikke noen god løsning på klesoppbevarings-problematikken, så det er fremdeles mange bager og søppelsekker med klær rundt omkring. Hvis ikke det er til å bli gal av, så vet ikke jeg. Jeg får klø meg litt i hode å håpe på at noe lurt ramler ned i hodet på meg.

Ha en strålende torsdagskveld alle sammen!


onsdag 28. juli 2010

Vinnerlykke!


Jeg har tydeligvis vinnerlykke om dagen!





I løpet av ferien kom det en vakker pakke i posten fra Marianne med bloggen HverdagsLYKKE. Jeg vant denne søte, sommerlige stoffposen som hun har laget selv! With Love -sjekk ut hennes butikk på Epla eller hennes andre blogg With Love for å se alle de fine tingene hun lager!




Madelén med bloggen Bettum Villa legger alltid igjen så hyggelige kommentarer her på hjertero.com. Tusen takk for det, Madelén! -Og det var jo ekstra hyggelig denne gangen siden du kunne fortelle at jeg hadde vunnet på giveawayen din! Shopping på Lobelia og en liten forundringspakke!

Pakker i posten er jo sååå moro, og jammen kan jeg nå gå og glede meg til en til!

Ønsker dere alle en super lillelørdag!

tirsdag 27. juli 2010

Trekning Giveaway!!


Endelig har trekningen blitt foretatt!




Trekningen ble foretatt i nydelig solskinn på verandaen.
Jeg rotet godt rundt i bollen og trakk opp en lapp...




...og på den stod det
Jannemor

Gratulerer så mye til deg og så hyggelig at du vil følge bloggen min!

Til dere andre vil jeg si tusen takk for fine ord og at dere ville delta!
Bedre lykke neste gang!


Klem Silje

mandag 26. juli 2010

I'm back!!


Hei alle kjære, gode, snille, trofaste lesere!




Jeg beklager så mye min totale fraværelse her på bloggen de siste ukene. Det var en prioritering som desverre måtte gjøres for å få endene til å møtes. Vi har vært inne i siste fase før innflyttingen og det har blitt jobbet døgnet rundt... 

-Men vi er inne! Det er faktisk et par uker siden nå, og det føles helt himmelsk! Giveawayen som skulle trekkes etter første natt i huset blir trukket imorgen. Jeg beklager så mye til folk som har ventet, men det har vært en veldig hektisk tid. Huset fremdeles er uten TV-signaler og internett, så jeg prøver meg på et heller ustabilt mobilt bredbånd her...

Besøk fra min herlige amerikanske familie gjorde også sitt til at det ble stillstans på bloggen. Det var en super uke og vår eneste ferie i år, så den ble nytt til fulle!

Huset er ikke i nærheten av ferdig, men jeg skal ta en fotorunde så dere kan få se status! 

Dagens bilder skulle vært fra en finfin tur vi hadde til Lysefjorden (fjorder må ses og fjell må bestiges når man har amerikanere på besøk!) -Men det mobile nettet er ikke pålitelig så det får bli med det ène jeg fikk til! Det er tatt sent på kvelden fra Lysebotn med utsikt over vakre, dramatiske Lysefjorden!

Jeg håper dere alle har hatt en herlig juli måned med mye hygge og kos, fine stunder med familie og venner og masse sol og sommerlige minner!

Ønsker dere alle en fortreffelig uke og avslutning på juli 2010!

Stor klem fra meg

onsdag 7. juli 2010

Nye funn hos Søstrene Grene


Kvaliteten på Søstrene Grenes varer er vel sådèr, men alt må vel ses i sammenheng med pris... -Allikevel må jeg alltid en tur innom når jeg er på senteret -og hver gang finner jeg nye, søte ting jeg bare må plukke med meg!




Denne gangen fant jeg denne lekre kurven av voksduk-stoff med blomstermønster til noen-og-tredve-kroner! Virkelig sommerlig og fin til f.eks blader eller strikketøy!




Et lyseblått forkle med roser i samme stoff som kurven kunne jeg heller ikke gå forbi...

Nå må jeg ned på huset, og hvis vi er veldig flinke idag kan det være at vi kan starte innflytting imorgen...
 Det hadde vært magisk!

Håper får dere alle en skikkelig glad-onsdag!

tirsdag 6. juli 2010

Oppløpet...


Jeg vet at jeg har lesere som er innom nesten hver dag, og jeg beklager virkelig den dårlige oppdateringen om dagen. Det skyldes at døgnet rett og slett har altfor få timer, og de av dere som vet hvordan tempoet er her i gården om dagen forstår kanskje dette... Jeg lover at det blir bedre fra august av!




Sommerferien 2010 var i helgen og bestod av halvannet døgn i Kristiansand i anledning et bryllup. Sånn er det i oppussingsverdenen... 




Søndag kommer min "familie" fra USA og planen er at vi alle skal bo i det "nye" huset. Vi lurer litt på hvordan vi skal rekke det, men det bare gå. Vi flytter vel inn i løpet av 2-3 dager nå, og vi gleder oss vilt og hemningsløst!





 Bildene er fra bryllupet og en herlig lunsj dagen derpå på Sjøhuset i Kristiansand.



God tirsdag til dere alle sammen!


fredag 2. juli 2010

Shopping-tips!


Ja, da har vi vært med på det og; evakurert IKEA pga bombetrussel. -Eller "tekninsk feil" som de sa over callinganlegget da alarmen gikk. Vel, man kan vel ikke akkurat kalle det noen "bombetrussel". Heller et resultat av en dårlig spøk fra en 14-åring som kjedet seg i kjøkkenavdelingen... (Eller var det Piirka?)




Vi hadde nøye tilmålt tid og det begynte å haste da vi måtte evakuere og IKEA stengte i et par timer. Da de åpnet igjen, startet vi med en kjapp middag på IKEAs regning. Shoppingen gikk forholdsvis effektivt og vi fikk, utrolig nok, med oss det meste på listen!




Før vi dro på IKEA tok jeg en kjapp tur innom Princess. De har 40% på hele butikken! Løp og kjøp! Mange søte tepper, puter, gardiner og sengetøy. Jeg var innom der tidligere i sommer og kjøpte sengetøy til "2 for 1". Denne gangen dro jeg med meg to søte sitteputer og picnicteppe. Nå er det bare å pakke kurven!

Vi legger kursen mot "Hjertet av Telemark" ikveld for å feire min mors bursdag. Deretter bærer det sydover til Kristiansand og bryllup!

Ønsker dere alle en solrik og sommerlig helg!


torsdag 1. juli 2010

Hvitt hvitt HVITT!


Det jeg sa med at vi må gå med solbriller i stuen er faktisk ingen overdrivelse!




Gulvet i stue og kjøkken er nå ferdig. Det ble slipt, vasket og påført 3 strøk med Trestjerners gulvmaling. Resultatet er vakkert! Det er jo veldig sterilt, så det blir godt å få inn noen møbler etterhvert...

På vestsiden av huset har vi en vakker busk. Noen som vet hva den heter? Hele dagen surrer det fra tusenvis av humler som jobber for harde livet med sitt bidrag til naturens økosystem. Så lenge det bare er humler er den surringen bare sjarmerende...




Idag skal vi på IKEA. Ikke kjempestas -mest fordi jeg må ha med meg mannen, men det må til. Vi får gjøre som vi gjorde sist: Begynte shoppingrunden med pizza, pølse og brus. De er jo enkle sånn sett de mennene våre...

Ønsker dere en strålende torsdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...