søndag 10. april 2011

Hvor ble det av våren..?


I skrivende stund viser nemlig gradestokken hele 19.7 grader!

Sprøtt! Det er ikke mange dagene siden vi hadde godt over halvmeteren med snø i hagen, og nå er det snart tørt og fint rundt omkring! Herlig!
Da Mikkel og jeg kom tilbake fra tilletur tidligere idag, fant jeg en pose med blåveis på trappen. Det var et mysterium i en times tid... -helt til jeg snakket med pappa. Lyder har vært med mimmi og morfar idag, og det var de som hadde vært innom med blåveis da jeg var ute.

Det er jo helt umulig å finne en passende vase til sånne søte små blomster, men jeg fant en gammel, liten melkeflaske (eller var det fløte, tro?), så den får duge!
Mannen har jobbet lange dager i helgen, så matlagingen har vært av enkel sort. Igår fikk vi lyst på hamburgere begge to, så han dro på butikken og fikset det... Den så så god og apetittelig ut der den lå ferdig på tallerkenen min, men æsj og fysj! Mannen hadde vært litt vel økonomisk på handlerunden og kjøpt 10 pk med Coop sine frosne hamburgere. Jeg har ikke lyst til å lese på pakken for å sjekke, men det må være lite rent kjøtt og mye annet humbug i de burger'ne...
Det hadde kanskje vært bedre hvis han kjøpt noe av litt bedre kvalitet til en litt dyrere penge. Uansett, det beste er vel å lage dem selv... Det hadde kanskje tatt litt lenger tid, men det hadde, som vanlig, vært verdt det.

Ellers har jeg funnet ut at potteroser virkelig er blomsten for dette hjemmet. Ikke bare gjør de seg fint i vinduskarmen her, men jeg klarer faktisk å ta vare på dem! Det er nesten bedre med blomster som må ha masse vann, for de som skal ha vann nesten hver dag får jeg liksom en rutine på.
Håper du har hatt en fin helg!

4 kommentarer:

Høstmamma sa...

Nydelig liten bukett med blåveis. Her omkring vokser den ikke, så det var koselig å få se bilder av den hos deg, vårstemning:-)
Flotte roser har du også.

Fin søndagskveld til deg:-)

Unknown sa...

Ja, er det ikke deilig med vår ♥
Her har det og vært herlige varmegrader og ungene spretter frem fra alle hus, det har vært et liv uten like utenfor, alle med sykler, hoppestrikker og latter;)) Det er så koselig ♥

Nydelig liten bukett du har fått deg, det er jo de fineste i hele verden, de som er plukket av barnehender;)

Ha en herlig ny uke!

Klem Line

Birte sa...

Ja, . det er ikke alltid at det som ser godt ut smaker like godt :-))

Men slik er det.. Han prøvde iallefall da :-))

Ha en fin fin dag..

Klem Birte

Berre Kristin sa...

Eg er alltid like fortvila når borna kjem inn om våren med vårblomar i hendene, og eg manglar den der fine vesle vasen å putte dei i. Gje gjerne ein lyd om du finn ein liten vase ein stad:) Koseleg blogg dette, eg fylgjer:)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...