søndag 23. juni 2013

På tide å tenke nytt hus!

 
Jeg er imponert over meg selv med tanke på hvor disiplinert jeg har vært i forhold til det nye huset. Det har ikke opptatt mye kapasitet i topplokket, og jeg har hatt fullt fokus her.
  -Men nå som huset er solgt må jeg jammen sette igang tankeprosessen:
Hva skal vi gjøre? Hva skal prioriteres? Hvordan skal det møbleres? Hvem skal ha hviklet rom? Hva trengs? Hvor mye penger har vi egentlig å bruke (kanskje den kjipeste tanken...)? Hva slags stil skal vi ha (ok her har jeg tenkt litt da...)?
 
 Igjen er jeg jo i en luksus-situasjon. Enda et hus som jeg kan forme og møblere på nytt. -Med unntak av kjøkken og bad, men det er jeg heldigvis veldig formøyd med slik som det er! Kjøkken og to bad er nyoppusset, og de forrige eierne har valgt gode og delikate løsninger.
 
 
 
 
Vi overtar ikke før i september, så jeg har ennå et par måneder å planlegge på. I mellomtiden nyter jeg den siste tiden i det koselige huset vårt -for det er det virkelig! Jeg er ikke så sentimental med tanke på at vi skal flytte herfra -ikke enda. Den tid kommer sikkert når det virkelig går opp for meg at vi ikke skal bo her lenger...
 
 
Håper dere alle har hatt en fin helg!
2 kommentarer:

Mitt og vårt hjem sa...

Så spennende da:))
Kos deg med planlegginga;)
Klem
Siv Mette

livingvilla sa...

Oi så spennende med nytt hus! Blir gøy å følge med fremmover! Ha den finfin uke! Klem fra Vera

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...