onsdag 3. juli 2013

Resultatet


Det går ikke så fort med meg om dagen, men nå er endelig støpeprosjektet ferdig. Det er nok en kollega som blir veldig glad nå -etter å ha ventet et halvt års tid på levering av noen lyspæreknagger.Jeg ville prøve meg på noe mer enn bare betongknagger, og har støpt i masse forskjellige former bare for å teste litt. Resultatet var litt varierende, men det var artig. Jeg har støpt i isbit- og konfektformer og det funket fint. Jeg smørte inn formene med olje for at det ikke skulle sitte fast men er usikker på om dette egentlig var nødvendig.
 
 
 
 
På bildene ser dere at jeg har prøvd meg på et par varianter av lysestaker. Den ene typen er til telys og ble støpt i muffinsformer av silikon. Jeg laget også en variant der jeg enkelt og greit bare hadde sementen oppi en melkekartong og stakk et lys nedi som ble støpt fast. Jeg er spent på gjenbruket av disse og håper at jeg kan bruke dem begge til flere lys...
 
Jeg gjorde et forsøk på en blomsterpotte, men her må jeg være litt mer grundig. Jeg må ha noe som stiver av formen så lenge jeg bruker papp og finishen ble heller ikke så veldig bra. -Men det er veldig artig å drive med dette, og jeg skal prøve å finne nye, morsomme ting som jeg kan prøve på neste gang!
Jeg begynner å bli litt lei av lyspære-prosjektet...
 
 
-Og så trenger jeg litt hjelp av dere. Jeg trenger ny pc/mac da den vi har virkelig synger på siste verset. Jeg har iPhone og iPad og er snuser derfor litt på Macbook Pro. Er det noen som har erfaring eller tips til hva jeg burde gjøre? -Eller er det beste å bare holde seg til pc? 


Ha en finfin onsdag!


6 kommentarer:

Mitt og vårt hjem sa...

Så kule dei lyspæreknaggene!
Er det mulig å få vite framgangsmåten på disse?
Ha ein fin dag videre:))
Klem Siv Mette

Anonym sa...

Ett lite tips når det kommer til melkekartongstaken er å bruke plastkorken på kartongen til å lage hullet med. Bør absolutt smøres med olje, og helst legges en stein eller to nedi. Førstnevnte for å få den lett opp igjen, og sistnevnte for at den ikke skal flyte opp mens betongen tørker. Jeg kan ikke si at jeg er "pro" selv heller, men jeg har gjort det noen ganger nå, og det dukker stadig opp nye ideer og løsninger. Siste skudd på stammen er store fuglebad.

Monica

Bettum Villa sa...

Såååå flink du har vært. Imponert over at det kan bli så mye kult av betong. Har ikke prøvd meg enda på dette, men har jo litt lyst. ;)
Klem Madelén

Janne sa...

Hei snuppa..

Jeg har hatt pc i alle år, men for et par år siden kjøpte jeg meg MacBook pro. Har ikke angret et sekund!! Den er raskere, enklere, bedre og slipper det virus tullet. I tillegg snakker den bedre sammen med iPhone :-)

Lykke til :-)

Lena sa...

Jeg har hatt MacBook Pro de siste 4 årene og ville aldri gått tilbake til PC. Det er så mye mer brukervennlig, jobber raskere og er ikke minst mye finere enn en pc!! Gå for en mac du!

Gabi sa...

...love it !!!!!!
Bye
Gabi

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...