søndag 25. oktober 2015

Min nye hverdag...


Bloggen lever sitt eget liv om dagen, og det gjør jeg og.
Dog uten bloggen, men hissig på temakvelder, webinarer og intsagram da!
Det som er nytt, er at jeg denne uken trådte inn i ny, spennende stilling på jobb.
For meg er det en ubeskrivelig følelse å kunne gå vekk fra 100% skiftarbeid til 80% dagtidsstilling, men samtidig ikke gå ned i lønn, tvert imot... Målrettet, hardt arbeid med riktig fokus over noen få måneder har nå gitt meg og familien en ny og enklere hverdag!
Ubeskrivelig...
Forrige måned nådde jeg altså høstens mål og ble Manager!
Det har gått raskere enn forventet, og det er så utrolig moro! Nå kan jeg senke skuldrene og slippe tanken på å skulle ordne barnevakt i tide og utide fremover. Fleksibilitet i forhold til barnas aktiviteter som fotball, turn, svømming osv blir også mye lettere, så hurra for en enklere hverdag!

Jeg har ikveld vært med på to webinarer i teamet, mens barna sover. En super måte å jobbe på og få ny inspirasjon og læring -uten å måtte forlate verken sofa eller hus. Det kan anbefales!
-Så idag har jeg brukt min første "egentlig jobbehelg men har fri"-helg til å ta en tur i skogen med mine tre fine! Det har vært en fantastisk dag og et nydelig høstvær!
Er du nysgjerrig og lurer på hvordan det er å jobbe med Forever Living, så spør i vei! Jeg kan gi deg tips og råd om hvordan du kan opparbeide deg en god, stabil inntekt uten risiko, men med en mulighet til å få den hverdagen DU ønsker!

Mail: hjertero@gmail.com
Instagram: Forever_hjertero
Snap: Hjertero.com


Jeg ønsker dere alle en super ny uke 
-full av nye drømmer og nye mål!!


1 kommentar:

Unknown sa...

Så gøy!
Herlig med ting som funker♡
Har du Forever Living som hovedjobb liksom?

Ha en god natt:)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...