tirsdag 16. februar 2010

Jomfruturen

Foto: hjertero.com


Da var det gjort og jeg har blitt blogger. Som om jeg ikke har nok å henge fingrene i fra før av, skal jeg nå bruke mer tid foran min Compac Mini Netbook -men så var det jo også formålet med kjøpet. I denne vidunderlige verden av blogger, som jeg etterhvert har begynt å forstå meg på, tenker jeg å utlevere små og store tanker og ideer som jeg har på hjertet.

Formålet med bloggen er to-delt. Den første tiden vil dette være en bygge-blogg i forbindelse med oppussing av huset. Huset vil få et nostalgisk løft og vi vil forsøke å tilbakeføre og gjennomføre den lune stilen dette huset fortjener. Oppussingen er i utgangspunktet en halvårsplan, så får vi se hvor effektive vi klarer å være.

Når huset forhåpentligvis er "oppe å gå" en gang på sensommeren, blir det fint å kunne blogge om interiør, fornyelser, mat, barn, aktiviteter, antikviteter, loppiser... Vips så kommer 2011, og da blir det vel fort vekk litt hageblogging. Dette blir moro! Ja, jeg har mye på hjertet, og kanskje skal jeg få bedret kvaliteten på nattesøvnen min ved å få utløp for tanker og drømmer på denne bloggen.

Jeg gleder meg veldig og håper at jeg etterhvert kan dele siden med fornøyde lesere!

1 kommentar:

Monica sa...

Hei Silje!
Så kjekt at du er kommet i gang med bloggen din! Du er så flink atte! Jeg skal kikke innom og følge med på utviklingen i huset. Spennende!Så snart gjesterommet er klart, så kommer vi på besøk :)
God klem fra Bergen <3

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...