fredag 6. august 2010

Tapas og pjusk i formen


Barnehagestarten denne uken har gått som en drøm, men allerede idag måtte jeg ringe og si at en pjusk liten Lyder måtte bli hjemme. 17 måneder og aldri vært syk. Det er ikke værst. -Og det er ingen overraskelse at den første sykedagen kom nå rett etter barnehagestart...

Jeg er ikke helt i slag selv, så vi har derfor ikke de største planene for helgen. Mannen har en intensiv arbeidshelg, så det blir nok noen rolige dager.
Igår hadde vi besøk av våre gode venner Sjur og Eirin. Jeg laget, som nevnt i forrige innlegg, tapas! Selv er jeg veldig glad i sånn fingermat som man kan sitte å småspise i timesvis. Det var tidkrevende å lage, men godt ble det!
Bildene ble tatt i all hui og hast før vi skulle sette oss, og etter 4 timer på kjøkkenet ble det ganske "fort og gæli" på fotofronten, så beklager de lite kreative, uklare bildene.
På tapasmenyen stod: Hviltløksmarinerte scampi med sweet chili saus, kjøttboller med soltørkede tomater, baconsvisker, focaccia, salat, nachos med salsa, tacoboller (rester fra en middag), "feta, soltørket tomat og olivenskacks", salat, rømmedip og hvitløksdip.Håper dere alle får en helg fylt med sommer, sol, latter og sang -og at ikke basiluskene i heimen vår finner veien til dere!


4 kommentarer:

Bettum Villa sa...

Ønsker deg og Lyter god bedring. :)

Klem Madelén

PS: Har du fått pakken jeg sendte for en stund siden?

Bettum Villa sa...

Lyder skulle det stå ;P

Anettes tankeboble sa...

Så nydelig det så ut!!

Håper du blir bedre snart, God bedring!

Anette

Lotta sa...

Oioioioioioioioi for en fiin blogg du har:) Her blir jeg en stund:)

Så herlig med tapas:)Vet ikke hvor du bor, men er du/bor du i Oslo MÅ du ta turen til "Delikatessen" på Grünerløkka:) Fantastisk tapas! Den aller beste;)

Ønsker deg en fin helg og god bedring!
Klem fra Lotta:)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...