lørdag 7. august 2010

Sofakroken


Formen til både junior og jeg har vært den samme som igår, så dagen har ikke bydd på de største utskeielser, gitt. Vi fikk luftet oss på en liten spassertur som inneholdt 15 minutters graving i sanden i Brekkeparken og en snartur innom butikken, før vi begge ble trøtte og lei og måtte tusle hjemover igjen.
Jeg tenkte at jeg kunne vise dere sofakroken vår idag! Den er ikke mye personlig og ganske steril, men vi har liksom ikke fått flyttet skikkelig inn enda føler jeg, og det tar jo litt tid å bo seg inn.
Med unntak av nye "gamle" spisestuestoler har vi de samme møblene som vi hadde i leiligheten i Bergen. Vi får ta ting litt etter litt, og ikke vet jeg helt hva jeg vil ha enda heller, så det får bare være sånn det er til jeg, forhåpentligvis, gjør nye funn i bruktbutikker, på auksjon eller på loppiser.
Det søte brettet på stuebordet er noe mamma har funnet på auksjon. Det er jeg veldig glad i og noe jeg alltid har fremme uansett sesong og årstid.
Serviettholderen er til små kaffeservietter og passer fint på stuebordet.
Dette stuebordet hadde jeg egentlig planer om å kvitte meg med. Jeg har en dør til overs fra andre etasje som det var meningen at skulle bli salongbord, men jeg tror kanskje det blir litt stort... Jeg får beholde det gamle inntil videre. Som dere ser bærer det litt preg av Lottes noe viltre valpetid. Det var ikke mange møbler og sko som slapp unna den gang, gitt...
Den søte krukken er et 10-kroners loppis-funn og jeg syntes den er noe for seg selv. Lampen har jeg stjålet av min far som ikke visste å sette pris på den ;) Jeg trakk den om i tapeten vi hadde på en vegg på soverommet i Bergen. En nydelig tapet som jeg lette lenge etter for å bruke her i huset også, men jeg måtte til slutt gi opp jakten.

Nå skal jeg nyte en pose Jaguar-mix fra Maarud (kan anbefales på det varmeste!) og en stor kopp Chai te i håp om at det skal hjelpe litt på den vonde halsen min.

Ønsker dere en fortryllende lørdagskveld -med eller uten nøtter og te!


4 kommentarer:

Hasigamas mamma sa...

Lys og fin sofakrok, spør du meg :) Skulle gjerne slengt meg ned på den deilige divanen, spist fritstende tapas som på innlegget under og sett en god film på tv.... :)
Litt godt å bo seg inn, kjenne på hva en vil ha, hvilken stemning det er i huset...
God bedring til både deg og junior!
Ha en herlig kveld!
Klem
Lise

Bettum Villa sa...

Synes det ser så fint ut atte!! Man må jo selvfølgelig bo seg litt inn først.. Tenke godt over hvor man skal henge ting. Litt misunnelig på den flotte hvite soffan din.. ;)

Få håpe teen hjelper på halsen din. God bedring. :)

Klem Madelén

my little life sa...

Så fint det blir. Den sjeselongen er bare såå fin!! ergelig at Ikea har sluttet å produsere den når vi skulle ha to stykker. Nå har de bare uten armlene og den ser bare fæl ut :)

CaronNicole sa...

I have been admiring your progress for far too long now, I must break my silent admiration. I love your home! Your brother introduced me to your site when I told him that I have a true admiration and passion of refurbishing old furniture. The progress on your new place is beautiful, you did an amazing job with it all.

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...