onsdag 11. januar 2012

Familiekalender fra Maileg


I år skal det bli full kontroll på både aktiviteter, jobbing og aktiviteter!

Vi har ikke bare èn, men 2 kalendere i 2012! Jeg har tidligere vist dere en fin og praktisk kalender fra Clas Ohlson. Vel, jeg har lett høyt og lavt etter den, men den er søkk vekk... Da jeg var en tur innom Barnekroken for å gjøre noen kles-kupp på nyåret, lå denne lekre Maileg-kalenderen på disken. -Og siden vi hadde bikket det nye året var den til halv pris. Kupp!

Den har bare fire kolonner -mot Clas' sine 5, men jeg fant ut at Mikkel og Lyder er så små at det er ikke så mange aktiviteter å notere på dem enda, så jeg slo dem sammen.
-For middagskolonnen, den må få plass!

Det er den største kalenderen jeg har sett, og det gir masse plass til notater! Den henger sammen med fotokalenderen som jeg lager til besteforeldre og oldeforeldre hver jul. I motsetning til tidligere år, laget jeg et eksemplar til oss i år. Den har ikke så mye plass til notater, så den hadde ikke vært nok i seg selv. -Men sammen er de dynamitt! De har fått plass på veggen inn til kjøkkenet.

En vakker dag håper jeg at en Ukeplan skal få plass i gangen vår, men det får bli om noen år.


Ha en fin og solfyllt onsdag!


8 kommentarer:

Unknown sa...

Så FIN!
Og så kjekt med slike kolonner:)
Det skulle vi hatt og kjenner jeg... her er det sååå mye som skjer på ettermiddager fremover - med to tenåringer holder det egentlig ikke med 24timer i døgnet:)

Ella sa...

Kjempe fin kalender :)
Her hjemme har vi også stor kalender på kjøkkenet, er blitt helt avhengig! Greit å ha en plass hvor alt noteres ned, så henger man med i svingene :)
Skolen til storesøster lager store kalendere med fem kolonner og serverer med bilder fra fjorårets hendelser, kjempe kjekt :) Ha en fin kveld, klem fra Ella

Anonym sa...

Sonn vil jeg og ha!!!!
Hadde de fler igjen??
Hilsen snuppa..

Unknown sa...

Kjempe søt ;o)))

Nyt kvelden ;o)
Klemmer Elisabeth

Gøril`s Kreativiteter - håndlaget med kjærlighet sa...

Hei.
Fant bloggen din da jeg søkte etter heklede tepper på google for inspirasjon... Og jammen ble jeg ikke sittende fast i her.. For en koselig og inspirerende blogg du har. Gleder meg til å følge deg videre!

Klem fra Gøril

"En Vintage Drøm" sa...

Hei.. takk for hyggelig mld. Kjenner godt igjen å ikke få ferdig gjort prosjekter.. følger deg gjerne, masse fint å se på.. ;)

Janne sa...

Åh JA, denne kalendere likte jeg godt :-)

Takk for tips!

Kos dere i helgen!

Anonym sa...

Hei, jeg leter også etter en fin aktivitetskalender. Blaffre sin er forsinket i butikkene. Hvor er Barnekroken??

-Kate-

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...