mandag 25. juni 2012

Abra Havn


I forrige uke var vi en tur i Dyreparken.
Vi hadde to dager inkludert overnatting i Arba Havn
-og for et sted!!
Den nye attraksjonen i Kristiansand er virkelig verdt et besøk! Det var et fantastisk sted og ingenting var overlatt til tilfeldighetene. Siden det er helt nytt er leilighetene strøkne med super standard. Alt er gjennomført men wallstickers med sjørøveruttrykk på badet, bilde av Kaptein Sabeltann og Den Sorte Dame på veggen, det ene bordbenet er en sjørøverstøvel og gardinene er "slitte" tøyforheng. På det ene soverommet var det i tillegg en hengekøye som hang på tvers over sengen.

Det var masse aktiviteter i Abra Havn både morgen og kveld. Blant annet seilte Den Sorte Dame inn i havnen kl. 08.00 med sjørøvere og musikk og vekket opp landsbyen.
De fleste bildene jeg har fra stedet er tatt rundt midnatt. Da folket hadde lagt seg, snek jeg meg ut og knipset noen fine bilder. Det var helt stille og tomt i gatene...

Jeg har hørt at det skal være ganske stive priser, men vi var der rett før høysesongen startet, og jeg har ingenting å utsette på prisen vi betalte. Det er tross alt ikke noe vanlig hotell... Et tips til dere som drar to familier sammen er å velge en større leilighet i steden for to små. Det gjorde vi, og da var kunne vi være sammen etter at barna hadde lagt seg. Rimeligere ble det òg. Med det sagt må jeg innrømme at det skal være ganske dyrt for at jeg ikke synets at det er verdt det, så det blir nok et årlig opphold i Abra Havn!

Skal du dit i sommer, kanskje?


4 kommentarer:

Mamma og Krabaten sa...

Helt fantastisk sted!! Vi var der forrige helg, og som du sier; alt er så gjennomført!! Kommer garantert tilbake!!

Mona sa...

Høres helt herlig ut!
Vi planlegger en tur, vet bare ikke når!
Så takk for at du delte din glede ved stedet :-)

hobbyvimsa sa...

Helt enig!Dette var et fantastisk sted,barna
og vi elsket det.Vi var der for 3 uker siden,og drar tilbake igjen neste år:)

Nyt uken!

Klem Linda:)

Anonym sa...

Hei Silje

Veldig hyggelig at små og store pirater stortrivdes i Abra Havn. Jeg ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til Abra Havn

Anmeld oss gjerne på reisestedet TRIPADVISOR

Sjørøverhilsen, Rolf Øygarden, Salgssjef Abra Havn

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...