søndag 17. juni 2012

Billig og bra!


Pampers eller Libero?

Det er ofte enten eller. Jeg er Pampers-fan. De virker så myke og komfortable for barna, og vil vil jo det beste for barna våre, eller hur? -Men helt ærlig, de koster skjorta! Fytti så mye penger man bruker på bleier med 2 bleiebarn i hus! -Og er de dyre bleiene egentlig så mye bedre?
Min gode venninne Jeanette tipset meg om bleiene til Rema1000 -deres eget merke, og de er slettes ikke værst! De er myke, absorberer godt og vi har ikke hatt flere uhell med disse enn med Pampers. -Og så mye billigere! Hvis ikke jeg husker helt feil betaler jeg kr. 26,- for 44 bleier -mot Pampers kr.46,- for 22 bleier! -Og selv med alle mulige bleieavtaler så er man ikke i nærheten av å matche denne prisen!

-Den eneste ulempen er at de ikke kommer i store nok størrelser til å passe eldstemann, så det hadde vært supert om de kom med en "up and go"- eller "easy up"-variant også! -Men Lyder skal jo slutte med bleie i sommer (ifølge mor og far), så da er det greit... *smiler*


Har du noen bra bleietips, kanskje?
10 kommentarer:

k r i s t i n sa...

Oj, så flott! Veit du om disse er svanemerka? Det har blitt kriteriet her i heimen... I så fal skal de testes ut :)

Anonym sa...

Vi kjøper kartong med pampers bleier på rema 100. de koster 65 kr for nærmere 80 bleier. Billigere å kjøpe enn en og en pakke ;)

Anonym sa...

Jeg har tre barn. De har alle brukt tøybleier . Kostet litt i overkant av tusenlappen for 15 år siden. De ble aldri sår i stumpen, lettvint var det å vaske, innlegg av rispapir til avføring som bare kastes i do og borte er dritten! Den tusenlappen jeg brukte på de bleiene må være den beste investering jeg har gjort. De ble brukt i 7-8 år tilsammen. Nå bruker jeg de som vaskefiller ! Skal innrømme at på ferietur har jeg brukt papirbleier på de! Greit nok, men jeg syntes det luktet vondt av stunpen da.....

Gøril`s Kreativiteter - håndlaget med kjærlighet sa...

Jeg er så enig i det du skriver. Helt fra minien i dette huset gikk over på de litt dyrere størrelsene, har vi kjøpt alternative merker på bleier. Jeg har prøvd alle som er tror jeg. First price - helt ok, Rema 1000 - helt grei, Coop - Veldig fornøyd og helt klart billigst! Om du er coop medlem, betaler du 20 kr for ca 45/50 bleier! De har kommet best ut i test flere ganger!
Vi bruker alikevel pampers om natta, da vår lille gutt blir veldig våt om natta.

Erika sa...

Coop: 19,- for 58 bleier (med medlemskort) - de har kommet ut best i test flere ganger (foreldre og barn, tv2 hjelper deg). Jeg er kjempe fornøyd i alle fall :-)

Hvit Villa sa...

Helt enig, landlord er kjempebra!! Bruker dem til begge mine bleiebarn. De ble kåret til best i test i foreldre & barn i 2009.
De har en up and go variant også; mummi. Bra de også.

Anonym sa...

Til førstemann brukte jeg bare billigbleier som Landlord og First Price, og var veldig fornøyd med det. Men med nåværende bleiebarn er jeg visst litt mer kresen og foretrekker Pampers, men jeg kjøper disse pappeskene på Rema 1000, og da er ikke prisen så ille synes jeg. Har faktisk aldri kjøpt en liten bleiepakke til 46 kr tror jeg, det er altfor dyrt, hehe! Er nok litt økonomiskvag meg ja, så jeg ble veldig interessert i disse gratisbillettene til Legoland! Er det hjemis som deler ut? Har de det enda tro?? Takk for svar:)e

Anonym sa...

Jeg syntes de Remableiene var helt forferdelige! Ikke noen god passform og det luktet helt forferdelig av de. Og jeg synes ikke de små skal måtte bruke noe som ikke er optimalt for at vi som har råd til bedre alternativer skal spare penger. De har på bleia 24 timer i døgnet. I min verden er ikke "slettes ikke verst" godt nok når det finnes et "superbra" alternativ til sarte barneromper.

Hos oss i Nøkkeldalen sa...

me har prøvd masse forskjellig no, og landar stadig tilbake på rema1000 sine! har nesten aldri uhell med dei. og bebis virkar absolutt ikkje misfornøyd med dei, så eg trur at no har rema1000bleiene komme for å bli her i heimen:)

my little life sa...

Her bruker vi både rema sine bleier og pampers. Minstemor har ca 5-6 skittbleier i løpet av dagen og stort sett til samme tid. Så da pleier vi å time inn "billigbleiene" til det bruket. Men om vi skal ut på tur og vet bleien kommer til å sitte på en stund får hun pampers. Blir fort våt og sår av Rema1000 sine.

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...