søndag 21. oktober 2012

DIY gresskar!

 
Jeg beklager mitt totale fravær den siste uken. Vi kom hjem fra Tanzania på mandag, og siden har det meste av tiden gått med til å komme tilbake til hverdagen igjen -og ikke minst tilbringe mye tid med guttene. De har hatt det supert med besteforeldre mens vi var bortreist, men de var nok glade for å få mamma og pappa hjem igjen...
 
Jeg hadde ikke brydd meg stort med å fikse og rydde ute før vi dro, men svigermor hadde heldigvis pyntet med to fine store lyng som gjorde at det ikke så helt dødt ut. Det var på tide å bytte ut både pynt og planter innendørs også, så jeg fyllte en handlevogn på plantasjen før helgen.
  
For en liten stund siden kom jeg over et morsomt DIY gresskar som jeg tenkte at jeg skulle prøve meg på. Jeg har ikke fått plukket blader eller kastanjenøtter i år, så da passet det bra å prøve seg på denne. Veldig enkel pynt, men morsom ble den! Billig og kjapp å lage, alt du trenger er hamptråd og hønsenetting. Nå skal jeg lage en til å ha på utsiden og kanskje noen små til bordetpynt.
 
 
Håper du har hatt en fin helg selv om regnet har plasket ned.
Til uken melder de heldigvis sol sol sol!
 
 
God søndag!
 
 


2 kommentarer:

Bettum Villa sa...

Stilig med gresskar! Har så lyst på noen sånne jeg også. Neste gang jeg skal til hagesenteret blir det nok noen gresskar og en corokia på meg.
Klem Madelen

Unknown sa...

Velkommen hjem:)
Tipper det var to som ble glade når dere kom hjem ja, hihi ♥

Så flott med gresskarpynt!!
Flink du er :))

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...