søndag 10. november 2013

Farsdag ♥

 
Det er herlig å bli vekket opp fra drømmeland i 14-tiden på en søndag av glade barn med røde, kalde kinn. Mannen og guttene har, som vanlig, vært ute i skogen og brent bål mens jeg sov av meg noen timers nattevakt.

 

  Det er en av de mange egenskapene jeg virkelig verdsetter ved mannen: Hans initiativ til å ta med seg guttene ut i skog og mark, enten det er strålende sol, regn, snø eller vind. Dagslys eller mørke, med eller uten hodelykt. Der er han mye flinkere enn meg, og det er jeg veldig glad for!
 
 
Det har vært en fantastisk novemberdag, og jeg håper at alle dere der ute har nytt den til fulle! Det er nok noen av dere også som har måttet bidra med å holde samfunnshjula igang, selv på en søndag. -Og selv om det på sett og vis er tilfredstillende så skal jeg ikke skryte på meg at jeg nyter nattevaktshelgene...
 
 
 
 
Vårt nye, herlige hus tar stadig form innvendig, og litt etter litt får vi formet det slik vi vil. Peisen er, som dere ser, fremdeles ikke ferdig. Den er gul hele veien og den nydelige maskeringsteipen pryder fremdeles alle lister rundt. Jeg mistet litt motet etter halvannen runde, så nå venter jeg bare på at initiativet skal komme å ta meg. Imens koser jeg meg med andre mer lystbetonte puslerier...
 
Noe annet som jeg ser at blir veldig gult på disse bildene er gulvet.
Jeg syntes ikke det er fullt så gult i virkeigheten,
men med små barn i huset bestemte vi oss for at gulvet kan få bli som det er inntil videre!
 
 
 
 
Til slutt vil jeg ønske  mannen, morfar, farfar og alle andre fedre der ute
en finfin farsdag!
 
Jeg er ikke så veldig opptatt av slike dager da vi aldri har hatt noen stor tradisjon på det i min familie. Mamma har alltid ment at det har vært nok en handelsstans-greie, noe jeg må si meg enig i.
-Men det er jo ikke noe i veien for å bruke dagen til å gjøre noe hyggelig sammen eller gi hverandre oppmerksomhet på andre måter!
 
 
God søndag!
 
 


2 kommentarer:

Villa Björkenäs Backen sa...

Hej

Vilka fina bilder och den sista är ju så härlig...

Ha en fin kväll och start på den nya veckan igen.

Kram

(eddas) sa...

Så pent et hjem du har.....og flott familie:) fin ny uke til deg....

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...