onsdag 5. november 2014

Nye kasser på veggen


Når man ikke har råd til String-hylle er det kjekt at Søstrene Grene 
alltid har noen billig-alternativer på lur!

-Som disse kule kassene til en slikk og ingenting. Jeg har lenge lurt på hva jeg skulle ha på den smale veggen ved spisestuen, og nå fant jeg noe som var midt i blinken. Når sant skal sies tror jeg faktisk at String hadde blitt for bredt uansett...
Hyllene er ikke mer solide enn at de tåler en lykt og en vase -eller noen nette kokebøker. 
Det er igrunn greit så slipper jeg problemet med å overfylle kassene.

Mannen er litt flinkere til å få ting gjort enn meg, og han var lei av se de ligge på en stol i stua. Jeg har, selvfølgelig, i lang tid tenkt veldig på hvordan jeg skal plassere dem i forhold til hverandre, men han gjorde kort prosess og ga meg et par minutter til å finne det ut før han tok frem drillen. Jeg har litt å lære der, så det er godt at han gir meg et spark i ny og ne!
Planen er å male bakgrunnen i hver kasse hvit. 

Mannen syns ikke jeg burde gjøre det, med det argumentet at da ser det bare ut som det er noen rammer og ikke kasser. Jeg syns det blir litt mye trehvitt sånn som det er nå og tenker at det hadde vært fint med hvit bakgrunn...
Hva syns dere?


4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg har faktisk kjøpt disse kassene selv bare firkantede :) Synes de ble kjempefine på veggen din! Tror jeg er enig m mannen ang maling.. ;) Må spørre deg om de hvite veggskapen du har under bildene.. Jeg trenger noe veldig smalt som kan henge på veggen og synes dine skap er kjempelekre! Hilsen Kjersti :)

Unknown sa...

Så fint det ble!
Søstrene Grene har mye fint de :)
Likte veldig godt de smale skapene på veggen der jeg...

Ha en fin fin kveld:)

Inger Helene Larsen sa...

Jeg er enig med deg - ville nok malt dem hvite. I tilfelle kan du jo forsøke med en av dem, og i tilfelle heller kjøpe en ny om det ikke blir så bra. Syns det er veldig koselig å følge bloggen din, og glad for at du nå er igang igjen. Jeg er ei "gammel" hestevenninne av din mor, og husker godt deg også som lita jente. Spesielt da du ropte på "Anne" i stedet for mamma for i det hele tatt få kontakt. Kos deg i heimen med lillejenta og hils mamman din fra Helene :)

Unknown sa...

Hei Kjersti! Beklager, jeg har helt glemt å svare deg, men du sjekker vel ikke her lenger... Det er Bestå-serien til IKEA. geniale skap til forskjellig bruk! Kun 20 cm dype, så de sommer litt men ruver ikke noe i rommet. Veldig fornøyd!

Angående maling så er kassene fremdeles trehvite inni, så får vi se om jeg får ånden over meg og maler med tid og stund. Uansett er det ikke noe hast, så det går vel noen år... ;)

Hilsen Silje

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...