fredag 12. april 2013

Ny sofa i hus!

 
Til de av dere som ikke vet det, så må jeg nesten fortelle hva jeg har brukt tiden min på de siste to ukene... Jeg har jo vært helt fraværende, og det er det en grunn til. Pappa skal selge huset, altså mitt barndomshjem. Etter mange år med mas fra min side har han endelig kjøpt en super leilighet som er midt i blinken for ham. Tømming og salg av huset er jo en del av prosessen...
 
Siden påske har jeg derfor holdt på hver eneste dag fra tidlig om morgenen til jeg skulle på jobb (har nesten bare jobbet kveld). Så har jeg kommet hjem fra jobb i 23.30-tiden, hivd i meg litt mat, vært i seng rundt midnatt, stått opp, sendt ungene i barnehagen og så dratt rett til pappa.
 
 

 
Det har vært en vanvittig jobb, og jeg har vært veldig målbevisst og usedvanlig effektiv! De av dere som følger meg på instagram har jo sett at jeg har funnet litt av hvert, og det har vært mye moro -men også mye frustrasjon over hvor mye drit det går an å samle opp på 35 år. ALT har blitt spart på, og det eneste som har forsvunnet ut er de gangene jeg har hatt en liten opprydding på vaskerom og i et par boder, men jeg ser at jeg var ikke særlig kritisk til hva jeg beholdt dengang.
 
Både pappa og jeg har måttet svelge noen kameler og kaste mange minnerike ting. -Men når alt kommer til alt er vi begge veldig glade og lettet over å ha fått ryddet opp!
 
Igår var takstmannen der og idag tok fotografen bilder, så er vi heldige blir huset lagt ut for salg til uken. Pappa har mistet nattesøvnen for lengst i frykt for å bli sittende med to boliger, mens jeg på den andre siden gleder meg skikkelig til visning!
 
Her hjemme har mann og barn gått for lut og kaldt vann og Lyder er nå veldig glad for å ha fått mamma tilbake -og jeg er jeg og! Jeg har ikke hatt mye tid til dem i det siste desverre. Vel, de har ikke hatt det så ille for mannen har vært veldig flink og laget gode middager og lekt masse med dem så de har klart seg bra!
 
Sånn, det var en kjapp oppdatering fra hva som har rørt seg siden påske!
 
 

 
Her i heimen har vi vært så heldige å få et nytt møbel i hus! Det vil si, vi har fått en ny stue, for nå er egentlig hele stua en eneste stor sofa! Det var en enorm overgang å gå fra to hvite sofaer til dette monsteret av et møbel, men med både hjørnesofa og sjeselong har vi virkelig fått en god og praktisk sofa som har plass til mange! Jeg har lett lenge etter den perfekte sofaen, og helt ærlig så fant den aldri. Kansas fra Bohus var det nærmeste jeg kom og den er igrunn mer enn god nok! Jeg var redd for at gråtonen i stoffet ville være altfor mørk for min smak, men det ble bedre enn forventet.
 
Med grå sofa måtte jeg finne noen lyse puter. Jeg ramlet litt tilfeldig over to fine hvite på Kremmerhuset med sommerfugler og øyenstikker på.
 
Nå blir neste prosjekt å finne en god løsning på veggen ved TV og hjørneskapet. Jeg leker med tanken på å kaste ut både hjørneskapet og TV-benken (den skal vekk uansett) og kjøpe noe hvitt, nett som går langs hele veggen, men jeg har ikke helt bestemt meg enda. Hjørneskapet er koselig, men det er umulig å innrede og det ender bare med at jeg stuer inn masse rot der. Dessuten tok det seg bedre ut da vi hadde hvit sofa... Jaja, jeg får gruble litt til. Kanskje dere har forslag? Mine interiør-konsulenter (Snuppa og Mona) har enstemmig vedtatt at jeg skal ha vegghengte skap og få TV'en opp på veggen. Jeg må si meg enig i at det høres ut som en god og fornuftig løsning...
 
 
 
 
Nå skal jeg hente gutta i barnehagen og så tenker jeg at vi skal ha en rolig kveld med litt film og popcorn... -før jeg skal på nattevakt. Neida, sitter ikke stille her i huset skjønner dere! Det er godt at vi er utstyrt med batterier som kan lades!
 
-Jeg må bare huske å lade dem i ny og ne...
 
 
God helg til dere alle sammen!
 
 
 


9 kommentarer:

Hege, som smatt innom. sa...

Super sofa!

Har en drøm... sa...

Oi, så spennende med skattejakt og salg av gamlehuset:)) Men mye jobb ja, godt dere er ferdige nå da:) Lykke til med salget:)

FLott sofa dere har kjøpt, digg med en så stoooor.

Ha en fin helg ♥

Hanne sa...

Lekker sofa, skikkelig koselig krok! Ble nysgjerrig, skal du selge TV-benken? Er det Liatorp fra Ikea? Hilsen Hanne, samboer'n til Ingve på jobben ;-)

ved siden av sa...

Dere er gode! Tenker nok det var et arbeid som ga blanda følelser...høres ut som om det blir happy ending:) sofaen var virkelig flott, deilig med plass til alle;)
ønsker deg ei fin helg:)
klem nina

Anonym sa...

Så fin sofa:) har lik selv, men sliter med at alle bord blir for store inni der:( hvor har du kjøpt ditt, det var perfekt !!!

Ruths datter sa...

Ja da har du nok hatt en travel tid.Dar er jo helt utrolig hva en samler på opp igjennom årene. Heldig din far som har fått så god hjelp da. Sofaen din er lekker. Her kan en riktig slange seg.
God helg til deg

hjertero.com sa...

Hanne: Ja den må nok ut, så jeg skal si ifra :)

Sofabordet er et gammelt mørkbeiset IKEA-bord sol jeg har malt. Tror ikke det er i produksjon lenger, dessverre... Ellers sikler jeg selv på Bowl salongbord hos Bolia som er perfekt! -Må bare jobbe litt med mannen først, for han syntes at det er litt dyrt.. ;)

Silje :)

MissMette sa...

Hei Silje :)
Jeg kan tenke meg at det har vært mye
å gjøre ja, men så utrolig flink og
effektiv da :) - og ikke minst godt å
få slikt gjort. Må sikkert også være
kjekt for din pappa og få seg en koselig
leilighet. Min mamma og stefar flyttet
fra Trondheim og hit til Brønnøysund for
et år siden, og da fra rekkehus til en
koselig leilighet. De stortrives og har
også kvittet seg med masse som har blitt
samlet opp igjennom årene :)
Herlig ny sofa du har fått i hus, elsker
slike store gode sofaer og skulle gjerne
hatt plass til noe slikt :) Likte også
veldig godt stuebordet, så søtt ღ Ønsker
deg en fortsatt riktig fin helg, klem fra
Mette

Jatte sa...

Så spennende med hussalg, og er nok godt å få ryddet opp der ja.. snill datter du er som har stått på så mye for pappan din ;)

Ble fint med den nye sofaen!

Ønsker deg en fin ny uke,
Klemmis fra Jatte♥

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...