torsdag 31. oktober 2013

Nytt hus -nytt og friskt bloggmot! -Og stressnakke...

 
I'm back!
 
Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har startet et blogginnlegg med den setningen.
Men nå er jeg altså her, igjen, med nytt mot -akkurat som alle de andre gangene...
 
 

 
Det har jo skjedd mye på de to månedene det har vært stille her på bloggen, vi har flyttet ut av det koselige huset vårt fra attenpilogbue og inn i et 70-talls-hus. Med det følger en real opprydding både i opphopet rot og stil. Det er ikke til å legge skjul på at jeg har fulgt oppfordringen som det stod på et av kortene fra Kremmerhuset: "'Out with the old, in with the new".
 
Det hadde ikke passet å dra inn alt det shabby og romantiske inn i dette huset, noe som passer meg utmerket. Det blir litt mer minimalistisk og mindre nips. Det blir enklere og renere linjer, og det er tross alt mye lettere å tenke praktisk og funksjonalitet i dette huset.
 
 
 
 
Det var jo så greit å kjøpe et hus der det meste var gjort, og vi skulle jo "bare" male, så var alt klart. Vel, så enkelt er det aldri. Vi unnet oss luksusen og satt bort malerjobben. Jeg maler peis og mur i kjeller selv, men det er spiselig når alt det andre er gjort.
 
Uansett, det baller på seg, og jeg kjenner at som vanlig skulle alt vært gjort igår. For to dager siden smalt det, og rygg og nakke sa takk for seg. På tide egentlig for en så stresset person som meg, og jeg er egentlig forundret over at det ikke har skjedd før. Da jeg leverte i barnehagen idag, sa de skjønne barnehagetantene "Neimen Silje da... Se her, ring dette nummeret og få det fikset med en eneste gang". De er ganske gode kunder hos kiropraktoren, flere av dem. Ikke så rart kanskje, når man jobber med barn hele dagen...
 
 
 
 
Det knaste så jeg ble nesten engstelig for å ikke skulle kunne gå ut av rommet for egen maskin. Vel. det gikk fint og jeg følte meg mye bedre umiddelbart. Når sant skal sies kom vondtene snikende tilbake etter et par timer, og jeg føler at jeg er tilbake der jeg startet før timen. Jeg skal tilbake imorgen, så jeg satser på at jeg kommer meg i løpet av helgen!
 
Han var hygglig, kom med et par bekymringer i forhold til belastning i jobben min og spurte om jeg hadde barn. Joda, en 2-åring og en 4-åring gjør noe med stressnivået, men jeg kan ikke si at de har skylden. Jeg er hektisk i alt jeg gjør og har forsåvidt alltid vært slik. Jeg bør nok la ting flyte innimellom og ikke la meg stresse over at ting skulle ha vært gjort igår. Med det sagt trives jeg med prosjekter, men jeg må ikke la meg stresse over at jeg ikke får det gjort kjapt nok.
 
Tidligere denne uken spurte jeg mannen om ikke vi skulle ta oss en tur bort i helgen. Bare vi to. Det hadde vi hatt godt av. Typ til Bergamo. Bare slappe av, drikke vin og spise god mat hele dagen. Ironisk nok satt mine stressplager en stopper for det...
 
 
 
 
"Driver du med yoga?" var neste spørsmål.
-Jeg begynte og var flink i en måned, men så fikk jeg ikke tid... Der har du den. Jeg ønsker meg yogamatte til jul. Knallrosa. Kanskje motivasjonen øker da..? Nei, det er motivasjon nok i seg selv bare tanken på å slippe å gå rundt med låst rygg. Jeg lover herved meg selv at når de forknytte musklene mine slipper taket skal jeg starte på'n igjen. Jeg har jo perfekte lokale: Lite innsyn og panoramautsikt til skogen. Yoga it is! -Igjen...
 
Folkens, takk for at dere er der og henger med selv etter total stillstans. Jeg må rydde opp litt på siden her og "flytte" ut av det gamle skallet og inn i det nye, men jeg håper på å kunne få blogget jevnlig fremover. Dagens bilder er et lite utvalg av instagrambilder. Speilrefleksen har forsvunnet i flytteasset, men det dukker vel opp med tid og stund...
 
 
 
 
Det kommer ting opp på vegger, med tid og stund. Kanskje etter morgendagens yogaøvelser... haha! ;) Jeg har endel "før og etter"-prosjekter på gang, og de gleder jeg meg veldig til å vise dere!
 
 
Vi blogges!
 
Ha en strålende, uforknytt torsdag!
 
 
 
 

4 kommentarer:

Anja sa...

Hei søta!!

Så koselig å titte innom bloggen og se et nytt innlegg;) Skjønner godt at du har hatt et opphold. Det har ikke manglet på ting å gjøre for dere, rart det der hvordan det bare baller på seg ja. Kjenner meg igjen;)

Håper du får skikk på nakken! Og du; d er lov til å la ting flyte litt og bare lade batteriene;)

Klem Anja

Mitt og vårt hjem sa...

Huset så fantastisk fint ut!
God bedring til deg:)
Klem Siv Mette

Anonym sa...

Så kjekt at du er tilbake på bloggfronten! Ser berre lekkert ut hos dere! Nytt hus og ny stil, jeg liker begge deler:-) Kan komme med noen tips på nakke/rygg-plager, strekk og tøy hver dag, få mannen til å massere og bygg muskler med vekter...!håper vi ses i jula!
Klem fra Fru. Bjerkvig ;)

Anonym sa...

Utrolig koselig å kunne lese på bloggen din igjen. Welcome back :) Ønsker deg god bedring og en skikkelig stress-ned-helg i huset som er blitt utrolig flott! Astrid

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...