fredag 21. februar 2014

I ♥ Muuto

 
Da vi flyttet inn i vår forrige hus for snart 5 år siden,
var jeg hos Skrot-Tor og rasket med meg en bokhylle til en 50-lapp.
 
Hyllen var billig, perfekt for der den var tenkt til å stå og shabby -som resten av huset. Men, det var mye fukt og den var i dårlig stand da jeg dro den inn i hus. Midt i renovasjons-festlighetene var jeg fan av enkle og kjappe løsninger, så jeg klattet over noen lag med maling og vips så var den fresh og fin og gjorde så absolutt nytten sin.
For noen dager siden ramlet den nesten sammen.
Jeg kom såvidt borti den, og så ramlet både lister og maling av.
Den hadde vel gjort nytten sin og var klar for dynga...
 
Etter husbyttet har det blitt vesentlig enklere å få gjennomslag for interiørmessige innkjøp, og mannen er stort sett fornøyd med valgene jeg gjør. Jeg luftet ideen om å kanskje la Muuto Stacked hyllesystem erstatte den gamle skrot-hyllen..


 
 
Etter å ha tatt en kjapp titt på hva dette var, fant mannen ut at dette kunne han like og ga meg "go" til å investere i noen kasser. Jeg kastet ikke bort noe tid, og kjørte rett på Møbelgården der jeg visste at de hadde litt på lager. Det viste seg at de hadde alt jeg skulle ha, så da var det bare å fylle bilen med pappesker og komme seg hjem.

Det er et enkelt system, så ikke mange minuttene senere var alt oppe og på plass. Det morsomme med Stacked er at man kan variere og sette det sammen som man selv ønsker. Man kan enten sette kassene rett på gulvet, montere dem på veggen eller kjøpe et podium og stable kassene oppå. Jeg gjorde det siste. Jeg liker at møblene kommer litt opp fra gulvet, ikke minst med tanke på rengjøring.

Jeg stablet kassene helt tilfeldig opp rett etter å ha pakket dem ut,
men de endte med å bli stående og jeg er veldig fornøyd med resultatet!
Over kan dere se den forrige hyllen, og til venstre vår nye Stacked hyllesystem.
Skikkelig fornøyd altså!Jeg er hjemme med Mikkel idag. Han har ertet på seg litt øyekatarr.
Formen er fin ellers, så jeg håper at det gir slipp snart.


God helg til dere alle!

 
 


1 kommentar:

Anonym sa...

Gratulerer til verdens søteste Silje;) Utrolig kul hylle altså, skjønner godt at T ga go til å kjøpe den! Ellers viste du fine bilder fra bursdagen til Mikkel, kjekt med litt inspirasjon. Snart 3 års dag her og.. Grattis med Mikkel på etterskudd.

Klem Anja

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...