fredag 30. april 2010

I've got mail!
Idag har jeg vært på posten og hentet armbåndet jeg vant på giveawayen hos Boligfryd!! Jeg kunne nesten ikke vente til jeg kom hjem med å åpne pakken. Det var jo ikke akkurat noen overraskelse hva innholdet var, men pakkepost er like morsomt hver gang og jeg gleder meg alltid som et lite barn!
Ambåndet er helt nyyyydelig, og jeg gleder meg til å bruke det! Når jeg blir litt sommerbrun i huden blir det enda finere på. 
Jeg er glad for at hendene og armene mine ikke er i sentrum av linsen så ofte... Tror jeg knipset 100 ganger før jeg fikk et bilde jeg syntes var greit nok til å publisere. Hendene mine er ikke spesielt feminine, og etter en tøff, kald vinter hadde vel det eneste rette vært å spandere på de en behandling...
Pappa kom innom med nydlige hvite roser! Som nevnt før en av mine absolutte favoritter! Da var de friske blomstene til helgen i hus! Det er fantastisk hyggelig å få blomster, og kanskje enda hyggeligere når man får det uten at det er noen spesiell anledning. Jeg kan ikke skryte av å ha en mann som er på offensiven når det gjelder blomsterkjøp, så da er det fint å ha en far med sans for det grønne!
Husbonden skal på jobb ikveld så jeg skal kose meg med gullrekka og god lesning i  
Vakre Hjem & Interiør

Ønsker dere alle en strålende 1. mai helg!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Silje!
Så fint armbånd på en fin og feminin hånd:-) ser ut til at dere har det travelt for tida, men at dere koser dere med oppussingen! Du/dere er så flinke asså:-) God helg til deg og dine, så håper vi at vi ses om ikke alt for lenge..
Klem Silje og Sverre

Therese sa...

Hei hei til deg Silje. Å, så herlig. Først og fremst, nydelig sjokoladekake. Fantastisk flink du er.

Lekkert armbånd også. Du har sansen. Takk for koselige hilsner inne hos meg. ØNSKER DEG OG DINE EN RIKTIG GOD HELG. Klem

Christine sa...

Hei, Silje!

Kom nettopp over bloggen din, og må sei at her trivst eg :) Kjempe fin blogg!

Koselig å få blomster uten at da e ein anledning :9

Leg meg te som følger, og legg deg te på bloggrollen min, for eg kjem plutselig tilbake :)

Klemmer Frå Christine

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...