torsdag 29. juli 2010

Rett innenfor verandadøren...


Idag har vi en skikkelig gråværsdag! Egentlig er det på tide. Vår gulbrune plen kan trenge noen dråper vann, så jeg nyter en regnfull kveld inne på sofaen mens jeg legger planer for i hvilken del av huset jeg bør begynne å rydde...
Jeg tenkte at jeg kunne vise dere en liten del av stuen, rett innenfor verandadøren. Vi har en herlig vestvendt veranda som  har blitt flittig brukt denne sommeren, så det har vært hensiktsmessig å ha puter og pledd lett tilgjengelig. Siden jeg ennå ikke har planene helt klare for hvordan jeg skal innrede denne delen av stuen, har den vært en praktisk oppbevaringsplass for tilbehør til hagemøblene.

(det er helt riktig observert, det mangler endel listin her og der. Skal vi gi det 2-3 år, kanskje..?)Den lille søte krakken er gammel og noe mamma har kjøpt på auksjon. Jeg har den vanligvis ute med blomsterkrukker på, men denne sommeren har den tjenestegjort inne.
Det gamle settet med speil og børste er etter min farmor, og vinduskarmen i stuen er vel ikke dets rette plass. Det ble dratt opp av en pappeske og lagt der, så inntil jeg finner et mer egnet sted blir den vel liggende...

Jeg er ikke så fan av plastblomster men disse rosene har fulgt meg i mange år og jeg syntes de er veldig dekorative. Ikke minst i disse ferietider kan det være praktisk å ha noen som ikke sørger over ditt fravær og henger tørre og triste når du kommer hjem.


I løpet av innlegget har jeg funnet ut at klær må brettes og ryddes inn i skap, så jeg starter med det! Vi har nemlig fremdeles ikke noen god løsning på klesoppbevarings-problematikken, så det er fremdeles mange bager og søppelsekker med klær rundt omkring. Hvis ikke det er til å bli gal av, så vet ikke jeg. Jeg får klø meg litt i hode å håpe på at noe lurt ramler ned i hodet på meg.

Ha en strålende torsdagskveld alle sammen!


3 kommentarer:

Hasigamas mamma sa...

For en bedårende, herlig, liten krakk... så jo veldig lekkert ut med puter dandert på toppen, kurv og pledd ved siden av.... Her i huset er vi på 4-5 år når det gjelder de siste listene... så du har god tid ;)
Ha en nydelig torsdagskveld, brettende på hauger av klær :)
Klem fra
Lise

Anonym sa...

Krakken var jo helt skjønn! Og ikke så jeg at det var plastroser;) Fine bilder, Silje!

Ha en fin dag, her bærer det avgårde til jobb hvert øyeblikk.

Klem Anja

Janne sa...

Nydelig Slije... Som hentet rett ut fra et interiørblad :-)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...