fredag 2. juli 2010

Shopping-tips!


Ja, da har vi vært med på det og; evakurert IKEA pga bombetrussel. -Eller "tekninsk feil" som de sa over callinganlegget da alarmen gikk. Vel, man kan vel ikke akkurat kalle det noen "bombetrussel". Heller et resultat av en dårlig spøk fra en 14-åring som kjedet seg i kjøkkenavdelingen... (Eller var det Piirka?)
Vi hadde nøye tilmålt tid og det begynte å haste da vi måtte evakuere og IKEA stengte i et par timer. Da de åpnet igjen, startet vi med en kjapp middag på IKEAs regning. Shoppingen gikk forholdsvis effektivt og vi fikk, utrolig nok, med oss det meste på listen!
Før vi dro på IKEA tok jeg en kjapp tur innom Princess. De har 40% på hele butikken! Løp og kjøp! Mange søte tepper, puter, gardiner og sengetøy. Jeg var innom der tidligere i sommer og kjøpte sengetøy til "2 for 1". Denne gangen dro jeg med meg to søte sitteputer og picnicteppe. Nå er det bare å pakke kurven!

Vi legger kursen mot "Hjertet av Telemark" ikveld for å feire min mors bursdag. Deretter bærer det sydover til Kristiansand og bryllup!

Ønsker dere alle en solrik og sommerlig helg!


6 kommentarer:

Sukkertøy for øyet sa...

..For en nydlelig side du har
Elsker teppet du viser her..
Heeerlig romantisk :)

Tusen takk for titten, kommer snart igjen

Ha en suuuper helg

Klem Ida Susanne

Jannes lille sted sa...

Å så fine bilder du viser. Har gått i snust på det piknikteppet der lenge jeg nå. Kanskje jeg må kjøpe det en dag. i morra kanskje...? hehe

Ha en flott helg
Klem Janne Merethe

Janne Lillian ♥ sa...

Så mange flotte bilder ♥ Nydelig picnicteppe. Må komme meg på Princess jeg også en dag :) Men med det finværet vi har her i sør er det ikke veldig fristende å gå i butikken akkurat..

Nydelige gulv i stuen!!

Ha en flott helg og kos dere her i Kristiansand i bryllup ♥

Klem Janne

Janne sa...

Takk for tips!!! Ser at det omtrent bare er Janner som har kommentert, så jeg slenger meg på!!!
Stor cyber/blogg klem til deg også!!!

MissMette sa...

Tusen takk for tipset! nydelig teppe og puter, bare synd jeg bor alt for langt unna disse flotte butikkene... Men jeg drømmer meg litt bort her hos deg og bare nyter det flotte du viser... Stua di ble NYDELIG, lys og lekkert... Blir fint når ting kommer på plass, gleder meg til å se. Ønsker deg en flott helg, og sommer... Klem fra Mette

Therese sa...

Hei hei til deg Silje. Å, så mange flotte bilder. Stua ble lekker. Blir spennende å se hvordan det blir med møbler osv. Gleder meg.

Morsomt med din Ikea tur, he,he. Ikke bestandig ting blir som planlagt. Ønsker deg og familien en riktig god uke. KLEM FRA MEG.

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...