torsdag 21. oktober 2010

Hverdagswok!


Wok er god, sunn og og kjapp hverdagsmat!
Med en god saus er det en smal sak å få junior til å sluke grønnsakene!




Det som er fint med wok, er at man kan ha i kjøtt og grønnsaker etter eget ønske.
Det meste passer i en wok!


Vår hverdagswok inneholdt:

strimlet svinekjøtt
brokkoli
paprika
gulrot
løk
purre
vannkastanjer
1 glass Ketjap-Sesam woksaus
rapsolje

Jeg regner med at de fleste tar fremgangsmåten uten videre forklaring, men for ordens skyld..:
Varm rapsolje i en stekepanne med høy kant/ wokpanne. Stek kjøttet på høy varme slik at porene lukker seg. Kutt opp grønnsaker i passe store biter og stek i noen minutter på høy varme sammen med kjøttet. Ha i purre mot slutten. Skru ned temperaturen og ha i woksausen. La det "småputre" i ytterlige noen minutter.

 Servèr med villris -et godt og litt sunnere alternativ!




Jeg er veldig fan av Uncle Ben's Boil in bag-ris. Mulig den er litt dyrere, men den er enkel å tilberede og så er det akkurat passe med èn pose til oss tre så jeg kaster mindre enn jeg gjorde før. -Så sånn sett er det nok ikke noe dyrere allikevel!


God torsdagskveld til dere alle!
Imorgen er det fredag og helgen står for tur!


1 kommentar:

Hasigamas mamma sa...

Nammenamm! Vi har også hatt wok i dag :*)
Så lekkert bord dere har!!!!! Så helt fantastisk ut!
Klem
Lise

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...