onsdag 27. oktober 2010

Julegavetips


Julen er den beste tiden i året.

Jeg har som mål, år etter år, å ha unnagjort alle julegaveinnkjøp før 1. desember.
Jeg har klart den kun èn gang tidligere, og det var den deiligste desembermåneden jeg kan huske!


Huslige sysler som vasking og annet stresser jeg ikke med i det hele tatt. Det er ting jeg nesten koser meg med på denne tiden. Da er jeg i heimen og kan pusle med mitt til fin julemusikk og ta det i det tempoet jeg vil. I stedenfor blinkende julelys i alle regnbuens farger og lukten av svett pizza og grillpølse fra Narvesen, kan jeg heller nyte god stemning med stearinlys og svak duft av kongerøkelse. Det er alt maset og kjaset på kjøpesentre og butikker jeg helst vil unngå -og det er dette stresset som ofte legger en demper på julestemningen for meg.
Noen av julegavene skal jeg bestille fra Tomines Hjem. Hun selger klokker til inntekt for Kreftforeningen. Julen er familietid, og ikke alle går den imøte med glede. Det finnes knapt et hjem i Norge som ikke har blitt rammet av tap av et familiemedlem for kreften. Julen er jo tid for ettertanke og ikke minst omtanke for hverandre. Gaver som kan gi inntekt til forsking av kreftgåten er for meg en betydningsfull gave, i tillegg til at den absolutt gleder den som får den!

Et tips til dere andre som ikke vet hva dere skal kjøpe til en liten gutt eller jente!


Jeg ønsker dere en god onsdagskveld!


1 kommentar:

Hvit Villa sa...

Først: Gratulerer med en liten skatt i magen! Herlig :-) Nydelig tapet dere har valgt i gangen, kan ikke se tabbene dien på bildene hvertfall :-) Har også som mål å bli ferdig med gaver innen 01.12, men det har gått smått hittil ;-)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...