fredag 19. november 2010

Snufs og snørr!


Her i huset har forkjølelsen gjort sitt inntog.

Jeg ligger rett ut på sofaen med kleenex, nesespray og en te med honning lett tilgjengelig.
Æsj, det er kjedelig, men alle må vi vel igjennom det i løpet av høsten. Heller nå enn tett oppunder jul!

Vi skal avgårde på julebord i helgen, så ikveld får jeg kjøre på med alle heksekurer og urteteer som finnes så jeg blir klar for morgendagen! Det er jo lov å håpe, hvertfall...
 Mamma har vært så snill og malt noen tallerkenrekker og hyller for meg denne uken. Jeg har gått til innkjøp av hele 4 (!) lysslynger den siste tiden. Når jeg ikke får bestemt meg, kjøper jeg alltid alle sammen i frykt for å angre... Kjempeøkonomisk. Kanskje disse får komme opp snart også, både hyllene og lysslyngene... Hun har i tillegg levert lysekronen som jeg viste fra Hjertet i Telemark til en spesialist som skal fikse den, så kanskje vi får lys over spisestuen til jul!

Nå må jeg sende handleliste til mannen. Ikke ofte han trenger å gå på butikken, men idag orker jeg ikke tanken på å skulle gå utenfor døren...
Jeg ønsker dere alle en god og forkjølelsesfri helg!


6 kommentarer:

Anonym sa...

God bedring, snuppa;) God helg!

Klem Anja

Bettum Villa sa...

Fysj da, god bedring! Her er det seriøs tørrhoste ute å går.. har hostet så mye at stemmen nesten er vekk..Artig på jobben når gamle damer kommer så prater jeg for lavt for dem ;P.
Klem Madelén

Janne sa...

Off og off... God bedring til deg kjære Silje!

Janne sa...

Og du: gleder meg til å se bilder av lysslyngene, spent på om du velger å beholde alle 4 :-)

Anonym sa...

God bedring og god julebordfeiring!

Klem fra snuppa di.

Elisabet sa...

GO BEDRING SILJE! :)
Heldigvis "bare" en forkjølelse som forhåpentligvis går fort over :) Så kjekt å høre fra deg og at den lille i magen trives og vokser! ..Og lyder!! :) Vi kommer ikke hjem neste helg, d var egentlig planen, men så fant jeg fort ut at det virkelig hadde ballet på seg med alt mulig ant den helgen.. så d blei litt for mye rett og slett:( Og da måtte vi droppe bergensturen:( Så får vi heller ta en tur bort til dere på nyåret!
Erik har reist til Aberdeen fra onsdag til mandag, så jeg har "frihelg" og kan gjøre akkurat som jeg vil, hehe :) Og huset er absolutt på framgang! De har reist d, og vi er mye inni og kikker underveis :) Godt å se at det faktisk skjer noe.
Kos deg så godt du kan i helgen, håper du snart blir frisk igjen! Klem Elisabet

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...