søndag 27. mars 2011

Frihelg...


Mannen har fri fra jobb og meg, jeg har fri fra mannen, Lyder har fri fra foreldrene, Lotte har fri fra Lyder. -Og Mikkel, vel han har alltid fri fra alt, så en helt vanlig helg for ham igrunn...
Med andre ord; mannen er på guttehelg og på Top Gear-show i Oslo og Lyder er med mormor'n på gården i hjerte i Telemark. Det har derfor vært en rolig helg her i huset. Litt lite søvn har det derimot blitt, så jeg har hatt en date med sofa'n idag! Helt frem til nå... Nå får jeg ta meg en trilletur så Lotte får luftet seg litt. -Og så har jeg store planer om å utstyre meg med heklenål og innta sofa'n igjen... Nice!
 Dagens bilder er av en flott Hortensia i en vakker potte som jeg fikk av svigers da de var her for et par helger siden. Den passer fint på det lille, gammelrosa bordet i lesekroken. Bordet står der bare midlertidig, for jeg har planer om å ha en lav bokhylle langs veggen. Kanskje greit å ha plass til bøker i en lesekrok. -Må bare finne en bokhylle jeg liker først...Husk å stille klokka (de få som ikke stiller seg selv...)!


God søndag!


6 kommentarer:

Forever Love sa...

Kjære du, grattis med det største på jord -en baby til!
Håper dere har gode dager..
Nydelig teppe du har heklet:)

Klem Tonje

Mamsens hus sa...

Nydelig potte, med en vakker hortensia. :)
Ha en fortsatt fin søndag. :)

Unknown sa...

Koselig med en hjemme-alene helg innimellom;)
Her har jeg og vesla vært alene, mens gutta har vært på treningsleier i Danmark siden onsdag...
Skal bli godt og få de hjem igjen i dag ♥

Nydelig Hortensia og vakker potte ♥

Bildene dine blir så lyse og klare, hva stiller du kamera inn på? Blir liksom litt interiørblad-kvalitet over bildene dine, så proffe liksom, hihi...

Ha en fin søndag på sofa'n og en ny, flott uke!

Klem Line

Marthe sa...

Det hørtes ut som en deilig helg Silje:) Håper du får slappet litt av og kost deg med litt hekling også:) Det var en nydelig potte.....jeg har nesten ingen potter, så må nok ut og handle litt når sommeren nærmer seg. Har mangel på glasskarmer, men blir kjekt når tiden kommer for å sette litt blomster ut på terassen.
Ha en flott uke med dine kjære!!!!

Klemmer:)

Birte sa...

Hørtes ut som en perfekt helg..

Du tar utrolig flotte bilder.. Virkelig...

Her skal vi ut på tur i naturen. Så får jeg se hva jeg finnner :-))

Klem Birte

Hanne Margrete sa...

Herlig lys og innbydende lesekrok! Og for et flott eksemplar av min favorittblomst! Bildet av lesekroken din var bare nydelig, Fantastisk lys!

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...