tirsdag 22. mars 2011

Salg på sinkhus


Jeg angrer på at jeg fortalte at jeg har shoppingstopp.

Det vil si, det jeg egentlig angrer på er at jeg har inngått en avtale med meg selv som jeg vet at vil være umulig for meg å overholde... Bare jeg beveger meg utenfor huset går jeg på en shoppingsmell.

Det er godt at jeg ikke har "dyr" smak da, hvertfall...
Jeg har hatt de samme brillene siden jeg var 15 år, så jeg fant ut at det kanskje var på tide å fornye seg litt. I natt drømte jeg at jeg fikk meg en ny hårsveis også. Jeg kjenner igjen dette fra forrige gang jeg var i permisjon: Trangen til å fornye seg er stor etter endt svangerskap.

Etter å ha prøvd bortimot halvparten av brillene i butikken, fikk jeg en lapp med navnet på den brillen jeg likte best, så nå skal jeg sufre litt på nettet og se etter tilsvarende. Den var jo selvfølgelig ikke helt det jeg hadde tenkt meg. Stakkars de som skal forsøke å betjene meg. Jeg vet aldri hva jeg vil ha, men jeg er ganske klar på hva jeg ikke vil ha. Jeg bruker derfor ofte elimineringsmetoden når avgjørelser skal tas, noe som ofte er svært tidkrevende -hvertfall når man i tillegg har beslutningvegring... ;)
Etter optiker'n, gikk jeg innom Kremmerhuset. Jeg ble sugd inn av alle "salg"-plakatene! Helt sant...

Der hadde de startet påskesalget, faktisk... Vel, med salg på sinkhus og mange fine lykter måtte jeg ta med meg et par. Jeg kjøpte et par fine mugger også. Søte til saft eller blomster.

Hmm... Jeg får vel ta meg en tur til blomsterbutikken...
Jeg registrerer at ikke alle landsdeler er velsignet  med like fint vær som vi på sørøstlandet om dagen. Idag har vi hatt strålende sol, fønvind og +11 grader. Me like! Heia våren!

Fortsatt god tirsdagskveld!

6 kommentarer:

Heddas gode grunner sa...

Hei. Kjenner meg godt igjen i den beslutningsvegringen!... Som ofte ender meg at jeg kjøper helt andre ting enn det jeg egentlig skulle ha.. Du gjorde noen riktig fine kjøp i dag! :)
Fin tirsdagskveld til deg også!

HusmorDronninga sa...

Du er ikke alene om å bli sugd etter alle salgsplakater.. Kjøpestopp e noe forbanna tull... Får jo bare mer lyst til å kjøpe jooo ;)

Du er heller ikke alene om å ha godt vær!!
Østlandet har også hatt sol og 10+ grader de siste dagene... HURRAA!!! Og snøen smelter for harde livet :)

Anonym sa...

Hei Silje;)

Så fine sinkhus, synes du gjorde helt rett i å handle litt jeg;) og ja, jeg kjenner meg igjen i lysten på å forandre seg litt/freshe seg opp litt etter svangerskap. Jeg gleder meg som en gal til å kjøpe meg en fin olabukse når kroppen er kommet litt i gjenge igjen;) men vi får ta tiden til hjelp. Har ennå ikke vært på trilletur, men planen er å få det til fredag.

Klem Anja

Klem

Unknown sa...

Hihi, akkurat slik var jeg etter mine svangerskap og, drømte faktisk om hårklipp, sminke og nye klær;)) Vi fortjener jo og fiffe oss opp litt etter den harde medfarten kroppen har fått da ♥
Har det som deg, klarer ikke og gå utenfor døren uten og kjøpe NOE, samme hva, bare noe... hihi;)
Og sinkhus på tilbud - jatakk;)

Ha en fin vårdag, her er det virkelig bare deilig for tiden ♥

Klem Line

Maren - Vår lille verden sa...

eg sneik på de sinkhusene forrige gang eg var på kremmerhuset, men kom ut med mange andre poser:p:p
Men angrer litt nå ja:p

Mitt Landliv sa...

Påskesalg på Kremmerhuset? Tror ikke jeg klarer å motstå fristelsen... Selv om også jeg har bestemt meg for å handle mindre :-/

Award til deg hos meg hvis du vil ha :-)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...