lørdag 29. oktober 2011

Husker du denne?


Her i huset har vi rydde-lørdag!

Hvis Mikkel skal få rom i løpet av året må vi sette igang! Mimmi og morfar hentet guttene tidligere idag, så da kan vi være litt mer effektive! (Jeg skriver dette innlegget mens jeg hiver i meg en bolle med kornblanding -for mat må man jo ha!) Jeg har startet operasjon opprydding på et rom hvor jeg faktisk ikke kunne se gulvet! Jeg glemte selvfølgelig å ta bilde av hvor forferdelig ille det var da jeg startet, men jeg overdriver ikke -og jeg har opptil flere vitner på det! ;) 
I en pappeske fant jeg noe gammelt tøy som jeg  har spart på og ikke hatt hjerte til å kaste, blant annet denne selebuksen! De av dere som er like gamle som meg husker kanskje denne? Levis-snekkerbuksen som var til å dø for, hvertfall her i byen! Jeg forhørte meg med mannen, som kunne bekrefte at denne var en hit i Bergen også, så da var det ikke noe harry bygde-fenomen -som fort vekk kunne ha vært her! ;)

Jeg var ikke en av de kule som hadde alt man "skulle ha", og den ene av mine to Levis-bukser fant mamma i en kasse på Fretex -som i tillegg var 510 og ikke 501 som den selvfølgelig burde ha vært. Vel, jeg var fornøyd bare med at den hadde en rød lapp på baklommen som bekreftet at det i hvertfall var rett merke...

Jeg husker ikke anledningen, men en dag fikk jeg denne som jeg lengselsfullt hadde siklet på lenge. Sååå glad og stolt jeg var! Jeg brukte den mye, men behandlet den så pent at den idag nesten fremstår som ubrukt. Den skal verken kastes eller sendes til Fretex, men kanskje den skal få bli male-buksen min. Selv om jeg veier noen kilo mer enn jeg gjorde den gang hadde vi jo klær som var 2-3 størrelser for store den gang, så alt passer fremdeles! ;)


God lørdag!


8 kommentarer:

Hildegirl sa...

Så utrolig gøy! Den buksa husker jeg. :) Lo godt av historien om feil bukse kjøpt fra fretex. Selv ønsket jeg Levis, og fikk Henry Choice. Det var feil det! :)

Janne sa...

Oh yes, denne var en hit i Oslo også :-) Sukk....

Anonym sa...

Jeg har hatt opptil flere snekkerbukser fra Levis, synes de var helt perfekte da jeg gikk gravid med nr. 1 og 2. Det er bare så lenge lenge siden, men flotte var de. Min eldste datter fikk Levis snekkerbukse med sleng da hun var 1 år. Nusselig og praktisk. Ønsker deg en fin helg.
Klem Berit

Anonym sa...

Jeg fikk aldri en slik en jeg, Silje.. Jeg fikk min første Levis i 8 klasse etter lang lang tid med krangling med mor.. Hun bet ikke på den med at "alle de andre har jo..." Hun kjøpte Henry Choice til meg først, men ga etter til slutt. Her om dagen kjøpte jeg Levis sin Denim curve.. Veldig fornøyd!

Deilig å få ryddet litt, i allefall etterpå..

Klem Anja

Myke minutter sa...

Mimre mimre, ja dette vekker minner! Levis var jo toppen og nærmest en uniform lenge :) Kjenner meg også igjen i det du skriver om rydding. Lillebror her har omsider fått eget rom, det var på tide siden han snart fyller to år. Ellers rydder og rydder vi etter vannlekkasjen i kjelleren i sommer. Har kjørt utrolige mengder ting til bossplassen og Fretex, men "problemet" er at jeg liker å kjøpe stadig nye ting ;) Ha en fortsatt herlig helg!

Janne sa...

Ha, ha... Du har blitt hekta på Wordfeud... Hva heter du der? Jeg er Ole Brumm jeg :-)

Janne sa...

Og du ... Hei hei hei... Du glemte helt å skrive i kommentarfeltet på HVOR du har kjøpt det stjerneskjerfet ditt... Lurer på om det var med vilje noe jeg skjønner... Men vil så gjerne vite :-)

Bettum Villa sa...

Så dødsstilig! Kunne tenkt meg en sånn nå jeg ;).
Klem Madelén

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...