lørdag 17. mars 2012

Et sikkert vårtegn...


...er hestehoven!

 -Du burde kanskje ta deg en liten luftetur?

Jeg tok hintet fra mannen og dro på meg lue, varm jakke og et stort skjerf. 100 meter ned i gaten kom jeg på at jeg hadde glemt solbrillene. Pokker heller. Det var ikke solen jeg var bekymret for, men frykten for å møte kjentfolk. Jeg var nemlig litt av en syn. Snodig gange hadde jeg også, for kroppen lever litt sitt eget liv om dagen.

Det gjorde det kanskje ikke noe bedre at jeg gikk bortom alle skråninger og lettet litt på gresset og knakk av noen greiner her og der. Forbipasserende tenkte vel sitt om det de så. Dere hadde jo skjønt hva jeg lette etter, hvis dere hadde sett at det var meg da, men jeg var nok ikke så lett å kjenne igjen.

Joda, jeg kikket etter vårtegn!
Litt funky bilderedigering på app'en ga litt snodig hudfarge. Mannen syntes at Mikkel ser helt brannskadet ut, men han er ikke det altså...

Jeg fant årets første hestehov. Det er vel godt over en måned siden lokalavisa viste bilde av et stolt lite barn med et lite knippe flatklemte hestehov. Blåveisen er i full blomst, det samme er krokusen. Allikevel er det liksom noe helt spesielt med hestehoven. Jeg syntes at det er det koseligste vårtegnet.

Det var ikke mange jeg fant, men for meg hadde bare èn vært nok. Det ble dobbel lykke, og to hestehov stod for seg selv uten antydning til noe slekt i nærheten. 

-Og for de av dere som ikke har sett den enda og som ikke helt husker hvordan den ser ut,
så har Mikkel vært behjelpelig med å peke den ut for dere! Hihihi.


I skrivende stund skulle jeg vært i festivitas. Det er ikke så ofte mor er ute på vift lenger, men jeg hadde store planer om en storslått fest med storslåtte jenter for å feire et nytt og storslått kjøkken hos en venninne. Vel, tapasbordet får klare seg uten bacondadler og saltbakte poteter. Det ville seg ikke denne gangen. Datoen ble faktisk forskjøvet en uke, fordi jeg ikke kunne forrige helg. -Og så ender det med at jeg uteblir likevel. Det er vel det man kaller et paradoks.

Barna er i seng og vi har tenkt å gjøre det enkelt ved å bestille pizza til "Mesternes Mester".
Kunne vel ha nøyd oss med en pakke flatbrød, for ingen av oss smaker noe uansett...  Vel, vi gikk for en halv "hottentott "og en halv "meksikaner" fra Pizzabakeren. Satser på at det røsker litt i smaksløkene!


God lørdagskveld!

3 kommentarer:

Katrine sa...

Et herlig innlegg og et nydelig vårtegn. Det var sikkert litt deilig med frisk luft også, og noen solstråler som dere er så heldige å ha på Østlandet. Jeg håper en avslappende kveld med oppkvikkende pizza kan gi litt ny energi.

God bedring, og god kveld. :))

Anonym sa...

Herlige bilder og ein flott blogg :)

Stikker snart innom igjen :)

Klem Anita

Erika sa...

Nydelige bilder - våren er på vei og desverre er influensa også et vårtegn. Masse god bedring!
Klem

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...