mandag 20. oktober 2014

p e r m i s j o n s t i d


Jeg er så priviligert at jeg for tredje gang har gått ut i mammaperm (sikkert ikke politisk korrekt ordvalg, men mammaperm it is). I tillegg er jeg så frisk og rask som man kan være med ballongmage og hovne ben.

Jeg er nok en typisk tredjegangs-gravid; rimelig avslappet i forhold til det forestående og har ikke så mye på stell enda. Seng ble bestillt igår, stellerommet er på langt nær ferdig, sykehusbagen har jeg ikke ofret en tanke -og det på dagen to uker før termin. 
Jeg har så mye jeg ønsker å få gjort før det nye familiemedlemet melder sin ankomst at jeg vurderer å avlyse torsdagens modningsakupunktur... 
*smiler*

Jaja babyen kommer når den kommer, og jeg vet jo at alt ordner seg uansett om det er ting jeg har glemt. En som er hakket mer stresset enn meg er nok lillebror. Han er smertelig klar over at når babyen er her er det fullstendig bleieslutt. Han er veldig flink og bruker ikke bleie verken dag eller natt -kun når han skal gjøre sitt aller mest fornødne... Det skal nok gå det òg!
Med to vårbarn fra før av, må jeg si at dette er en veldig deilig tid å gå ut i permisjon på, med mørke, koselige morgener og fremdeles en god stund til desember og jul. Jeg har planer om å kose meg glugg i tiden fremover og krysser fingre og tær for at jeg skal være like heldig denne gangen som med de to forrige -som både sov og spiste godt. Nå har jeg heldgivis rutinen, så jeg skal nok takle det som kommer. Med jente på vei ser jeg en viss mulighet for at sjefens overhode kommer nå, så det blir spennende å se hvem nå dette er!

I helgen hadde vi sesongåpning av peisen. Trauet ble tømt for ved, 
så jeg får fylle det opp igjen så alt er klart for enda mer peiskos!


Ønsker dere alle en finfin uke!4 kommentarer:

Petrine ~ Nederst i havna sa...

Kos deg masse i permisjonstiden og ikke minst, etterpå :)
Ellers må jeg si at du har ei utrolig koselig og delikat stue ♥

Fin uke til deg også!

Bella sa...

Hei! For en flott blogg du har! :)
Kos deg i permisjonstiden, spennende dager nå i vente. :)
Er det en skjenk eller skap du har bak spisebordet ditt?
Leter etter noe smalt, men har ikke funnet det rette ennå. :)
Ønsker deg en fin dag!
klem

Unknown sa...

Det er IKEA sin Bestå-serie. Helt genial til steder der man gjerne skulle hatt noe på veggen men en skjenk blir for stor. Du får serien i flere størrelser. Disse skapene er 40x60 og 20 cm dype med høyglansdører :) God onsdag til deg! :)

Unknown sa...

-Og det som gjør det enda smartere er at det bare er å henge dem på veggen. Da kommer man lett under med støvsuger og mopp!

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...