fredag 27. mai 2011

Look what the cat drag in!


Nei, det er nok bare meg, gitt...-som har hatt en runde i byens bruktbutikker.
Det er lenge siden sist nå, og jeg kjente at det var virkelig på tide!
Jeg er klar over at det nesten er en sykdom -kanskje mer en besettelse. Som røykere som ikke får nikotinen sin, som coca-colikerne som ikke får cola, som sjokoholikerne som ikke får sin daglige dose sjokolade -ja så får jeg nesten abstinenser dersom det går lang tid mellom hver gang jeg får tatt meg en runde i bruktbutikker eller en tur på loppis!
Det har vært litt tørke når det gjelder interiørprosjekter her i huset -av naturlige årsaker. Jeg har lenge hatt mange ideer og prosjekter i hodet, og jeg kjenner meg klar for å komme igang igjen og ikke minst få ferdigstilt prosjekter som allerede er påbegynt. Denne gangen fant jeg mange ting som jeg trenger til noen av disse prosjektene, så jeg gjorde noen bra funn!

For å rettferdiggjøre alle kjøpene mine er det viktig at mannen faktisk ser resultater. Jeg har funnet ut at det derfor er viktig at de ikke bare blir stuet bort i et rom i påvente av tid til å sette igang...

Det er også veldig interessant å se hva man legger til grunn for å verdisette en vare i bruktbutikker. Det slo meg på denne runden. Jeg oppdager jo stadig vekk at "dama bak disken" har et helt annet syn på hva varen er verdt enn meg, og det kommer ofte meg til gode...

En vare kan for eksempel ha større verdi for meg (og mange med meg) jo mer slitt, gammel og "stygg" den er, mens hun bak disken tenker at siden bruksverdien ikke er så stor, er den heller ikke mye verdt. Ta den søte raspen som jeg kjøpte for eksempel. Den fikk jeg "med på kjøpet" fordi den, ifølge henne, ikke var så veldig pen... "Ikke så veldig pen?" tenkte jeg. Den er jo vidunderlig slitt og akkurat det jeg ser etter så takk for det!!
Kjøpet denne gangen bestod av: En puff, to skamler, gamle kakeformer, et bilde/ramme, en gammel rasp, og to lampeskjermer... Dere syntes kanskje at jeg har dratt mye "drit" inn i huset? Å neida! Dette skal bli så bra, atte! Bare vent, så skal dere få se! :)
Jeg ønsker dere alle en god helg!


5 kommentarer:

Har en drøm... sa...

Så mye fint du har shoppet deg;)
Jeg og elsker bruktshopper og loppis, men det har blitt veldig lite av det i det siste, kjenner det i loppefoten nå altså;))

Ha en riktig fin fredag, kos dere ♥

Klem Line

Solveig sa...

Så mye spennende du har funnet:) Kan nesten ikke vente til jeg skal i den store bruktbutikken rett over grensen. Håper jeg finner mye fint da.

Ha en fortsatt fin dag:)

Anonym sa...

Så spennende, Silje! Gleder meg til å se hva du gjør ut av det!! Raspen var jo skjønn;)

Klem Anja

Madelén sa...

Slike abstinenser får også jeg hvis det går for lenge. Men nå forbreder jeg meg mest på å kvitte meg med alt jeg har samlet opp i løpet av mange år. Har funnet ut at jeg trenger mer plass.

Likte kuppene dine kjempe godt!
Klem Madelén

Lisas hjem og skatter sa...

Hahaha, herlig :) cat drag in.. nesten som aa høre samboern min! Herlige skatter!

God helg til dere alle :)

klem/lisa

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...