onsdag 14. mars 2012

Lekerommet -så langt!


Da er det vel på tide å vise dere noen bilder fra lekerommet!

Mannen mener det er sterilt og lite koselig. Jada jada, men det er jo ikke ferdig!
Han fikk helt hetta når alle møblene ble hvite, og fikk overtalt meg over telefon fra IKEA til å ta grønne kasser øverst i "trofast"-kommoden. Hmm, skeptisk. Selvfølgelig skal det være farger på et barnerom, og det skal det også her! Jeg ønsker bare ikke å hive inn alt mulig rart av farger uten å ha en plan med det...
Jeg har endel male-planer både for møbler og for vegger, så får vi se hva det blir til!
Enn så lenge er jeg veldig fornøyd med at rommet er fullt brukbart og Lyder elsker å være der og leke!

Alle lekene er ikke på plass enda, og som dere ser står bokhylle tom.
Der tenkte jeg å plassere bøker og puslespill.
Jeg har ikke tenkt å ha inn flere møbler. For meg var det viktig å få inn praktiske møbler til oppbevaring og samtidig bevare mye gulvplass til leking. Brio-tog er poppis her i huset, og da må det jo være god plass til å bygge en stor togbane på gulvet!

Til taket hadde jeg bestilt en lekker toglampe som barna fikk av mormor til jul. Den kom i høst, men jeg satte den bare til siden fordi vi ikke var ferdige med rommet. Når vi nå åpnet esken, så vi at den desverre hadde knust i postgangen. Nå vet jeg ikke om jeg orker å ta meg bryet med å bytte den...
Inntil videre får denne lekre lampen stå for belysningen...
Innerst i rommet er det to store benker som skal bli lesekrok. Her skal det komme en leselampe på hver side, og med tid og stund kommer det nok en pute til å sitte på og pynteputer til å ha i ryggen. Under benkene er det store skuffer med masse oppbevaringsplass. 

I den andre enden av rommet har vi fire rader med "trofast"-kommoder. Kanskje ikke det vakreste møbelet, men sååå praktisk! På rommet til Lyder har det tidligere vært hylle med hvite, flettede trekurver. Joda, fint er det, men vi har sett oss lei på alle småpinner som knekker av og ligger over alt. Nå har duploen fått sin egen rad. Det samme har Brio-togene og alle bilene. Den siste raden er til litt diverse.
Lekekjøkkenet er på plass og er som forventet en kjempesuksess. Det er både morsomt å leke med og fint å se på! Oppå står en miksmaster i tre som jeg har kjøpt på Barnekroken. Lyder liker å bake og lage mat på kjøkkenet sitt, så jeg må nok utvide med litt "matvarer" her etterhvert!
Jeg har en egen liste med tips som jeg har kommet over i blader og på andre blogger med løsninger til rommet, så jeg får se hva jeg får til. Det er jo et herlig vårvær ute, og krokusene mine har begynt å titte frem... Det betyr at det frister med litt hagearbeid etterhvert, og da er det enda godt at vi har kommet så langt som vi har på lekerommet!

Idag er verken jeg eller mannen pigg og ligger strak ut på hver vår sofa. Vi merker godt "barnehagebasiluskene". Barna klarer seg stort sett bra, det er verre med oss voksne! Mannen må mobilisere snart for å ta seg en tur i skogen med hunden. Selv om det er et herlig vær ute, er jeg veldig glad for at det ikke er meg...


Ha en fin ondsdag!
13 kommentarer:

Heddas gode grunner sa...

Dette blir jo kjempefint! Kjekt med et eget lekerom! Jeg må si meg enig i at det er fint med litt farger :) -og mye god oppbevaringsplass!
Ha en fortsatt fin dag.
klem fra Hedda

my little life sa...

Så knallfint rommet blir!Her kommer guttene til å få det bra! God bedring, her ligger jeg og mann strak ut selv. Rimelig lei!

Fruen sa...

Først og fremst: Så fint lekerommet har blitt:)
Også over til lekekjøkkenet: Du som er en reser med heklekroken; hva med å hekle et par muffins og andre småting? Restegarn er jo kjekt og bruke som stuffing/innmat:)
Ha en fin dag!!
Klemklem, Fruen i Nord:)

PS: Mulig jeg stjeler fargekoden på salongbordet! Har en skikkelig slitt taburett som bør få et par timer med instant care;)

Mi familia sa...

Den er jo nydelig! Fargene kan kommer i form av ark barn kan tegne og ting de kan lage!! Kos.med en so fin blank ark og kule lekker!!

Vicky

Anne Karen sa...

Hei! Så fint lekerom! Kan jeg spørre hva slags sittebenker du har kjøpt? :)

Sukkertøy for øyet sa...

Hei :)

Ååå.. Dette likte jeg kjempe godt!
Så deilig med hvit base.. da kan man jo bare leke seg med noen farger her og der!!

Digget ideen om lesekrok, det er jo bare så koselig :)

Ha en fin dag da!

-Ida Susanne

Anonym sa...

Så fint lekerommet ble, Silje! Jeg liker de gode løsningene med tanke på oppbevaring.. Oppevaring er så viktig, og så er det kjekt at alt har sin plass. Lesekrok er jo helt perfekt.

Klem Anja

Har en drøm... sa...

Så flott lekerom!!
Her er det nok stor stas og være ja:)
Hehe, kjenner til den derre "alt hvitt og sterilt"-greia, har hørt den noen ganger jeg og:)

ha en fin fin kvld!

Vitaboet sa...

Kjempefint!

Det er så beroligende med hvite vegger og gulv, så kan man heller dekorere med litt farver, som dere har gjort..Jeg synes det er sååå fint!

Ønsker deg en fin kveld.

Klem Camilla

Linn sa...

Nydelig lekerom,ikke rart det ble en stor suksess :)

Anna sa...

Lekekroken ble kjempe fin!! Regner med at guttene stor koser seg når de leker der. Veldig greit med et eget rom til å få leke ordentlig på. Kjempesmart med en egen lesekrok.

Nyt vårværet! God helg

- Anna

Anonym sa...

Thankfulness to my father who stated to me regarding this web site,
this website is genuinely amazing.

Here is my site magic flight launch box

Anonym sa...

Great article! This is the kind of info that should be shared around the internet.
Shame on Google for now not positioning this post higher!

Come on over and discuss with my site . Thanks
=)

Feel free to surf to my weblog gold and silver ira

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...