torsdag 1. mars 2012

Ukens prosjekt...


...Salongbord makeover!

Mørke møbler er ikke favoritten, men salongbordet vårt har vært en fin kontrast til alt det lyse. Allikevel har jeg fått nok av det mørke treet, og jeg ser at det ikke passer så godt sammen med det gamle luta hjørneskapet. Det er en fin størrelse på bordet og det har mye god lagringsplass, så jeg har ikke så lyst til å bytte det ut.

Min gode venninne Line har malt IKEA Duktig-kjøkkenet til datteren i en lekker farge.
 Jeg tenkte at den kom til passe perfekt på salongbordet vårt! Vår forrige hund Lotte har tygd godt på alle hjørnene og det ser ikke så pent ut, så det vil sikkert bli mindre synlig dersom bordet blir malt!

Ukens prosjekt er derfor å gi salongbordet en skikkelig ansiktsløftning!Vi har svigers på besøk, så nå skal vi pakke sekken og ta lunsjen ute i solen!


God torsdag!


5 kommentarer:

Jannes lille sted sa...

Spennende! Gleder meg til å se!

Ha en flott dag
Klem Janne Merethe

Nennes sa...

Litt maling kan gjøre mye :)

Anonym sa...

Uff. Hørtes ikke bra ut. Hørtes ut som du er lei Luna og at hun er "i veien". Husk at du har selv valgt henne og da har du et ansvar. Vis henne kjærlighet og omsorg på "lik linje" som ungene dine. Det var du som valgte henne ikke hun som valgte deg. HUSK DET!

hjertero.com sa...

Kjære anonym.

Jeg pleier å holde meg for god for å svare på slike kommentarer, men denne gangen kunne jeg ikke la være. Dette er lite hyggelig lesning for meg. Din uttalelse vitner om at du vet lite om oss og hvordan vi har det. Sannheten er at få hunder har det så godt som våre. Luna er så mye på jobb (...), og får så mye stimuli både av lek, kos og trening (både mentalt og fysisk)at når hun er hjemme hviler hun. Når hun ligger midt i passasjen for oss blir det faktisk mer stress enn hva bra er for henne. Hunder har det ikke bra når de blir behandlet som barn og man handler som om de har menneskelige egenskaper.

Hilsen Silje :)

Anines hvite verden sa...

Gleder meg til å se resultatet! Fin helg til deg! Klem Anine

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...