onsdag 26. september 2012

Pakke pakke pakke...

 
Det er mye å tenke på når man skal legge ut på en tur som dette.
Jeg begynner å få kontroll på det jeg skal ha med av personig hygiene-artikler, førstehjelp og vaksiner og medisin. Det eneste som mangler nå er god solkrem med høy faktor.
 
Som dere ser har jeg med meg et par ting som kanskje noen vil se på som helt unødvendig,
men tørrshampoen tror jeg ikke at jeg kommer til å angre på! Det er sikkert noen andre turdeltagere som kommer til å bli glad for det også... -Og neglelakken skal selvfølgelig med!
*smiler*
 
 
 
 
 
Det er mange som ikke kan forstå at vi kan være så lenge borte fra barna. Jeg gruer meg selvfølgelig til savnet av dem, men de kommer til å ha det helt topp! De skal bo hjemme og kose seg med besteforeldre og sikkert bli skjemt litt ekstra bort... Samtidig så unner jeg meg og mannen litt kjærestetid, så vi har sikkert godt av dette alle mann!
 
Jeg skal forsøke å blogge litt underveis, men jeg har ikke brukt blogger-appen til mobilen før, så dere får unnskylde meg hvis jeg roter det til. Nå ligger en nyinnkjøpt nødlader til lading. Jeg fant en som kan bli ladet både gjennom usb og via solceller, så jeg er spent på om den vil fungere!
 
Etter å ha tatt det med ro i et par dager merker jeg at formen ikke har forværret seg. Lettelse!!!
Nå krysser jeg fingrene for at det går over så jeg slipper å gå og hangle fremover!
 
 
God onsdag til dere alle!
 
 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Siljemor!

Ser ut som om du har orden i sakene;) Tror også tørrshampo er et must på en slik tur. Herregud, så shabby man føler med fett og uvasket hår..

Vet du, jeg tror dere bare har godt av å dra på tur alene. Som du sier, er det jo viktig at mamma og pappa også får være kjærester og rett og slett ha seg selv i fokus en liten stund. Dere kommer til å savne de, og glede dere helt vilt til å susse og klemme på de igjen. Etter selv å ha susset og klemt litt;) Hi hi.. Nei, men seriøst, kos dere masse. Det er dere vel unt! Gleder meg til å høre om turen når dere er tilbake.

Klem Anja

Har en drøm... sa...

Åååå, det blir så BRA!!
Og barna kommer til og ha det så kos med besteforeldre, det er ingenting og tenke på:))

GOD TUR ♥

Anonym sa...

Hvor reiser dere? Og hvor lenge skal dere være borte?

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...