tirsdag 11. september 2012

Trenger tips fra dere!

 
Jeg trenger råd og tips fra dere...
 
Ettersom guttene vokser og huset vårt desverre ikke gjør det samme, begynner behovet for smart lagring og oppbevaring av aktivitets-ting å gjøre seg gjeldende. Det hadde vært kjekt å ha dette lagret lett tilgjengeig på kjøkkenet.
 
Snuppa foreslo en gang å bruke plassen under kjøkkenbenken til oppbevaring av bokser. Hun foreslo å lage noen slags "skinner" som man bare kan tre boksene inn på og på den måten kunne skyve dem inn og skjule dem under benken.
 
 
 Hæ? Har vi ikke listet ferdig, sier du? Det må ha vært en glipp fra mannen sin side... -Jeg skal minne ham på det!
 

Jeg syntes det var et lurt forslag, da denne kroken nå bare blir brukt til oppbevaring av Kenwooden og en krakk -som egentlig skal stå et annet sted. En ting er at jeg ofte stuer masse rot under her, og et annet problem er at vi har tegneark og fargestifter overalt da det egentlig ikke har sin naturlige plass noe sted...
 
Forslag og tips til hvordan jeg kan utnytte denne plassen evt organisere tegnestifter, perler og liknende på et lite kjøkken mottas med takk! *smiler*
 
 
Det har vært stille her i nesten en uke nå. Grunnen til det er at jeg i helgen var toastaster i bryllupet til min skjønne venninne Line og hennes kjekke brudgom Erlend. Det var en stor oppgave og jeg har hatt hendene fulle... -Med hektiske arbeidsdager, barn som drøyer leggetiden og en mann som fremdeles er bortreist blir det ikke særlig mye tid til blogging! -Men hver kveld rekker jeg å synke ned i sofaen med heklenål og garn en liten stund . Jeg har endel bestillinger, så jeg blir ikke arbeidsledig på heklefronten med det første heller. Lykke!


En varm hilsen sendes til Sandnes til vår skjønne, lille fetter Elias som fyller ett år idag!
Gratulerer med dagen, Elias!
 

Ha en god tirsdagskveld! 

 


4 kommentarer:

Therese sa...

Hei hei Silje mor. Å, så utrolig flink du er. Hjemmet ditt er bare nydelig og du er så kreativ. Minner meg mye om Vibeke. Hun er også suveren på det meste. Tar av meg hatten for dere. Hørtes lurt ut med skuffer og skinner. Enkelt for barna å hente sine hobbysaker også.

Koselig å se deg på marked sist. God kveld til deg. Klem Therese.

Anonym sa...

Hei, ja smarte tips og løsninger blir man aldri lei av. Her oppbevares tegneblokker og fargestifter i en gammel, liten koffert jeg hadde liggende og ikke helt visste hva skulle brukes til;-) (Størrelsen rommer akkurat A4 tegneblokker og en boks med farger) For oss er den løsningen genial. Kofferten er lett å dra med seg; kjøkkenbord, stuegulv, verandaen..., og ungene får lett tilgang til tegnesakene sine. Kofferten er også vakker å se til, og står til daglig fremme som et lite møbel.
Bare et tips;-)
Astrid

Anonym sa...

Tror jeg har lyst til å foreslå noe på hjul....f.eks noe som dette fra Ikea: http://www.ikea.com/no/no/catalog/categories/departments/kitchen/10471/ Kurver til å lagre ting i samt at toppen kan brukes som ekstra-benk når en trenger det på kjøkkenet.

Erik sa...

Så koselig med hilsen på bloggen, snille tante silje! :-) :-) å

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...