torsdag 23. desember 2010

Jul i hjørneskapet


Hjørneskapet har nå fått seg en god vask og skrubb og har endelig blitt julepyntet.
Fristelsen ble stor for en liten gutt, som har hatt litt problemer med å forså og akseptere at denne "kaken" (som han kaller det) bare er til pynt og ikke skal spises helt enda...
  Det passet derfor å sette det litt høyt i hjørneskapet -så kanskje det får stå til nyttår! Naboens grantre har blitt noen grener fattigere. Det er kanskje på sin plass å nevne at de er plukket godt over meteren innenfor vårt gjerde... *smiler* Det ble et fint underlag for pepperkakehuset vårt!
Jeg har hivd meg på interiørtipset som ble vist i et blad for en måneds tid siden og laget fine pepperkakejuletrær. Noe så dekorativt! Neste år tror jeg at jeg skal lage flere og bruke dem som bordpynt! Jeg har registrert at jeg ikke er den eneste i blogglandia som har blitt inspirert av dette tipset... Stjerneformene fant jeg på Åhlens -etter tips fra en av dere, husker desverre ikke hvem! 
Nå er det virkelig siste innspurt! Storhandelen ble unnagjort igår, så nå skal vi klare oss i noen dager (for ikke å si uker...) med stengte butikker. Alle gaver er pakket inn, klærne for morgendagen ligger klare, pinnekjøttet er i vann, juletreet er i hus og skal pyntes ikveld... Nå skal jeg ta siste rydde- og vaskesjau i huset, og så gjenstår det beste -som jeg selvfølgelig sparer til slutt: Pynting av bordet! Tja, det ser jammen ut til at julen bare kan komme! 
Skålene med polkadotter fra Green Gate er en førjulspresang til meg selv...
Litt må vi unne oss når vi er så flinke før jul!

Ønsker dere alle en riktig god lillejulaften!

-Håper alle dere andre "husmødre" der ute får tid og roen til å legge bena høyt og lande ikveld!

6 kommentarer:

Supersnuppa sa...

Så fine sviblene er i Greengate-koppene!
Det blir lekkert!

Her er ting snart i orden, må bare dra over gulvet en ekstra gang. Hundehår må takast kvar dag... Sukk... Så skal esken som normalt huser julepynten bort, og så er det jammen meg jul. Taco og julefilm i kveld!
Gledelig jul!

Nina sa...

ja her ser det ut til at julen bare kan komme til deg og dine!! Så fint. Jeg selv ligger med feber og kropsverk og alt jeg hadde tenkt å lage og pynte og kose meg med de siste dagene før den stor dagen forsvant i frostrøyken. men jul blir det uansett, nissene er fremme, juletreet har fått lys på og mangler bare pynten og julebordet blir pyntet på dagen i morgen! Så får man bare håpe ikke formen blir noe dårligere! God jul! Nina

Anonym sa...

Så nydelig skap, Silje! Tror jeg også må få tak i røde polkadott krus, kjempe søte.

Takk for julekort, vennen. Det bildet er så herlig, for en skjønn gutt. Tror Maia ble litt forelsket jeg, ville ikke slippe kortet;) hilse masse og kose dere.

Klem Anja

MissMette sa...

Hei Silje
Så koselige julestemning det var her hos deg ♥ nisser, svibler og nydelig pepperkakehus… Jeg tror jeg må slå til med et slik jeg også neste år :) og så mange gode kaker du har laget, nam… Ja, nå kan jule bar komme – jeg ønsker deg en riktig God Jul, kos deg masse og nyt juledagene som kommer. Stor klem fra Mette

PS! skulle ha lagt igjen en kommentar for lenge siden, men hadde/ har møtt veggen litt :) så det går ikke så fort meg meg i svingene her... Prøver å titte innom så ofte jeg kan :)

Anonym sa...

Så flott alt var blitt! Selv om du har vert mye syk, så har du jammen fått gjort mye :-) Nydelig! Kos dere masse i jula. Skulle gjerne vert der! Hils alle. Klem fra farmor i Bergen

Bettum Villa sa...

Heisann!
Måtte bare stikke innom for å ønske deg og dine en herlig romjul og godt nytt år.
Takk for et flott bloggår! Du er så god ;)

Klem Madelén

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...