mandag 6. desember 2010

Vis frem julekortene!


Nå har jeg tenkt en stund, og jeg vet neimen ikke hva jeg skal kalle det.
Finnes det et ord for hvordan man oppbevarer julekort? -Eller er det bare å kalle det opp etter slik du oppbevarer dem, som julekortholder, julekortlomme, julekortknagg, julekortsnor osv...?
Ikke det at det plager meg, men det slo meg da jeg begynte å skrive.
Jeg tror at jeg skal få sove til kvelden selv om jeg ikke får noe svar altså...

Tja, og hva skal jeg kalle dette? Julekortbilde, julekortramme... -vel, vurdèr selv!
Vi får jo så mange koselige julekort og brev fra familie og venner -som oftest med noen nusselige små som pryder forsiden. Det er jo for ille å lese dem, for så å legge dem bort!

Jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre med dem i år, og etter å ha grublet litt, syntes jeg selv at jeg kom på en veldig lur idè! Mamma har vært så elskverdig å malt rammen som jeg fant på gården hennes her for noen uker siden. Jeg fant frem litt hønsenetting (ja, jeg har faktisk slikt liggende, man vet aldri når man får bruk for hønsenetting... ho ho) og kjøpte noen små klyper på Panduro. Litt snekring -og vips så har du et supert sted for oppbevaring av julekortene!

Hvordan oppbevarer du dine julekort?
Et par julesløyfer hadde kanskje vært fint, men vi får satse på at den blir heeelt full i løpet av julen! For en enda mer rustikk look kan du spraye hønsenettingen med sinkspray. Rammen skal få komme opp på veggen, men jeg går jo hundre runder med meg selv før jeg får bestemt meg om hvor ting skal henge her i huset, så det får stå her på skoskapet enn så lenge!

Når julen er over kan jeg bruke den til andre bilder og huskelapper.
Dagens interiør-/ hobby-/ juletips fra meg til deg!

Jeg ønsker dere alle en strålende uke!


6 kommentarer:

Hvit Villa sa...

Så fint det ble, jammen har du et klokt hode..hehe! Jeg har arvet en gammel "julepost" holder (om det er noe som heter det). Men da kommer selvsagt ikke bildene frem. Fin uke til deg!

Fossestua sa...

Kjempefint tips :) Her kommer jo kortene virkelig til sin rett! Hos oss har vi en julepostholder som kortene ligger i. Men jeg ser jo nå at det har forbedringspotensiale, hihi :)
Klem fra Lise

Whitebite sa...

smart!
Hos oss har vi julekortene på et rødrutete bånd festet med klesklyper. Kune aldri lagt julekortene i en skuff!

Anonym sa...

Du er så flink Silje:) Det ble jo en kjemfin ramme til de flotte kortene. Skulle også hatt en slik hjemme, men har ikke en sånn flott ramme.
Keep up the good work!!!!!

Marthe :)

Caroline sa...

For en super ide,det ble jo kjempefint:)Virkelig stemmningsfulle bilder her hos deg;)Tidligere år har jeg pleid å bruke en list til å henge bildene langs..Men i år kjøpte jeg et kortholderhjerte hos landstil.com....Men ser jo allerede nå at det blir for lite med det ene hjertet,så må nok gå til innkjøp av et eller 2 til:)Ha en super kveld:)Klem Caroline

Monica sa...

Hei Silje!
Ser du har fått opp et fint lite kort fra Bergen ;) En koselig idè! Jeg for min del kom over en annen variant om dagen, som jeg tenkte å lage i stand så snart vi har kommet oss i hus etter flyttingen. En gammel kleshenger i stål med noen fine silkebånd i ønsket farge og i ulike lengder. Da er det bare å henge kortene opp etterhvert som de dumper i postkassen.Den var ganske artig. Da kan man bla og kike og mimre om igjen og om igjen... :)
Stor klem fra Askøy

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...