torsdag 16. desember 2010

Jul i kjøkkenhyllen


Hyllen på kjøkkenet har fått seg et lite juleløft og er litt mer "tidsriktig" nå enn sist jeg viste bilder av den. Etter å ha bodd ett år i pappesker har jeg mistet oversikt over mye, blant annet julepynten... 

Jeg har gravd frem litt gammel pynt og kjøpt litt nytt. Jeg ønsker egentlig ikke å gå bananas i interiørbutkker for å få alt jeg ønsker meg på en gang. En slags "grunnpakke" er fint å ha, men så er det jo hyggelig å kunne få seg noe nytt hvert år.

Disse nissene er noe mamma har kommet med en gang i tiden. Ja, alle sammen. -Og ja, hun er en samler.
 Jeg er verdensmester på å dra med meg ting fra hyllene når julesalget starter, og tidligere har mye av det havnet i esker og blitt stuet bort i kjelleren, for deretter å bli levert uåpnet til Fretex julen etter. 

Mamma og jeg snakket en gang om at man hvert år burde kjøpe seg èn ny juletingting som man har lyst på, og heller legge litt mer penger i den ene tingen. Kanskje ikke noe å skrive på en blogg som leses av mange med shoppingdilla, men der er jo noe i det, eller hur?
Ikveld skal jeg og snuppa mi på konsert og høre mannen hennes og resten av Oslo Gospel Choir synge. Det blir koselig! Vi er begge ganske skrøpelige i formen, men har et felles behov for å lufte skrottene litt.  Kveldens aktivitet vil ikke by på de største fysiske utskeielsene, så vi fant ut at vi kjører på med otrivin og kleenex og hopper i det! Krysser fingrene for ingen akutte hosteanfall (eller søksmål etter at hele salen har blitt infisert av våre basilusker... Vel, vi får satse på at inkubasjonstiden er forbi hos oss begge!)

Ha en god torsdag!

-Og du, imorgen er det 1 uke igjen til julaften!!7 kommentarer:

mette sa...

Koselig! Min kjøkkenhylle har også fått julepynt. Veldig fint med lys rundt hylla, må nok vurdere det neste år. Det der med å kjøpe seg en ny juleting er lurt. Jeg tenker ofte jeg skal vente til salget med det, og da blir det gjerne ikke noe av. Ha en fin førjulstid!

Fossestua sa...

Shoppingdilla? Skjønner ikke hva du prater om i det hele tatt, hihi :)
Fine julebilder du viser, og ekstra fint med den lysslyngen i hylla di :)
God bedring og kos dere med konserten.
Klem fra Lise

silje-sin sa...

Hei Silje:) Jeg synes det høres lurt ut, å heller kjøpe en fin ting, i stedet for ti billige! Jeg skal også på konsert i kveld, kanskje vi sees! Men ikke smitt meg altså;) klem fra silje.

HusmorDronninga sa...

Så koselig! Konserten og bildene og..ja alt...hihi.. ;) Er i grunn ganske enig med mammaen din ja.. Det blir ofte litt mange uovertenkte kjøp sånn i salgstider...

Kos dere masse på konsert! De er jo bare så utrolig flinke!

Bettum Villa sa...

Enig med deg og din mor! Kan ikke kjøpe kjøpe hele tiden.. En burde heller velge noe med tanke og omhu. De få impulskjøpene jeg selv har gjort angrer jeg nesten alltid på, men de som planlegges og kjøpes fordi de passer perfekt akkurat DER. De er det man blir mest glad i (synes jeg).
I går fikk jeg kjøpt meg noen mini sopper på Kid til halv pris. Åh de var herlige.

Klem Madelén

Janne Lillian ♥ sa...

Hei!

Nydelig julepyntet i kjøkkenhyllen ♥

Håper du og Heidi koste dere på konsert ;) Du får hilse ho!!

Ha en fin fredag og helg ♥

Klem Janne

Hvit Villa sa...

Så fint det ble i hylla...veldig fin tallerkenhylle! Nydelig skap du har kjøpt deg også, kjekt med hjørneskap. Ha en flott helg :)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...