onsdag 29. desember 2010

Jul i trappen


Jeg registrerer at jeg i løpet av gårsdagen rundet 100 følgere! Noe så hyggelig!

Takk til dere -og til alle dere andre som er jevnlig innom og titter men som ikke har noen profil!
Trappen er ferdigmalt og jeg er veldig fornøyd med resultatet.
I slutten av november kjøpte jeg en girlander som jeg ikke torde å henge opp før rett før jul. Dels fordi gelenderet ikke har vært ferdig malt og dels fordi jeg tenkte at dette ikke var helt meg og kanskje litt "too much glam"...
 Vel, det ble hengt opp og henger der enda. Jeg har vel egentlig landet på at den gir trappen et julete og koselig preg. Særlig liker jeg lyset og stemningen den gir om morgenen. -Selv mannen syntes at det var ganske så koselig.
Planene om å få hengt opp lysekronen før jul ble skrinlagt, så vi får se om ikke vi får hengt den opp til nyttår. Det gleder jeg meg til! Tenk, den har ligget på en hylle -klar til å bli hengt opp siden i sommer! De av dere som har fulgt bloggen en stund husker kanskje innlegget der jeg hengte den opp ute på verandaen til min far (der vi bodde mens vi pusset opp huset). -Så det er absolutt på tide!

Lotte så litt mutt ut og syntes vel at jeg burde leke med henne fremfor å fotografere. Hun er nå på juleferiekoloni på gården til mamma og storkoser seg nok på tunet med kompisen sin Lucky. 

Happy onsdag everyone!

4 kommentarer:

Hasigamas mamma sa...

Trappegangen var blitt veldig flott! Nydelig tapet... og jeg synes girlanderen passet kjempefint! Vi har en selv også :*)
fortsatt god jul!
Klem
Lise

Anonym sa...

Det er bare en ting å si, Siljemor! Nydelig! Det ser så koselig ut hos dere;) Tapeten er helt fantastisk!

klem Anja

Anonym sa...

så flott det var blitt! Nydelig i gangen, og i trappen :) Tapeten ble jo så fin...trass masse jobb med den! Kos dere masse i nyttårshelgen. GO klem til dere alle fra Bergen

Hvit Villa sa...

Dere har så vakker tapet i gangen deres, kjempefint! Deilig med nymalt trapp, etter mye oppussing må vi ta vår en runde til...sliter på med bæring av materialer og div. Ønsker deg og dine et godt nytt år :-)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...