søndag 24. juli 2011

En tung helg er over......En helg med lite hyggelig innhold
 som startet med, sitat biskop Kvarme, "Norges nye Langfredag".
Her i huset har jeg stort sett vært inne og fulgt med på de evigvarende nyhetssendingene. Mannen og Lyder har luftet skrottene i skogen hver dag, mens jeg har vært slapp både i kropp og til sinns og puslet med mitt her i heimen -sammen med Mikkel, selvfølgelig.
I kveld måtte vi ha litt kveldskos og bakte muffins. Jeg må innrømme at å bake med en overenergisk 2 1/2-åring er en prøvelse og nesten ikke verdt et forsøk... Jeg tenker hver gang at nå, har han blitt stor nok og ikke bare tøyser og tuller alt til. Vel, jeg tok feil... Hadde han fått fritt spillerom, så hadde det ikke blitt mye deig igjen til ferdige muffins, gitt. -Men, han må jo få prøve seg.

Jeg tok oppgaven i egne hender og sørget for at vi fikk muffins på bordet akkurat tidsnok til Drømmehagen. Til glede for både Lyder og mannen.
Imorgen er det mandag og for mange er det tilbake til hverdagen og virkeligheten.
Jeg regner med at dere alle har stoppet litt opp i helgen.
Det har vært en helg med forferdelse, fortvilelse og sorg.
Nå er det tid for medmenneskelighet, omsorg og ettertanke.

Varme tanker sendes til de som nå må fortsette livet med savn og tomrom etter at nære og kjære på så tragisk vis har blitt revet bort fra en.
3 kommentarer:

cathrine - trettien [31] sa...

Hei! Fine ord, ja - en tung helg er over og det er tilbake til hverdagen. Med oss videre har vi en skygge av sorg og fortvilelse. Dagene går videre selv om det er vanskelig. Nå må vi vise styrke og samhold. Vi må ha et håp om en bedre fremtid! Kjenner meg forresten igjen i prøvelsene til Lyder'en din. Oskar'en vår på snart 4 er heller ikke kjempetålmodig når det kommer til baking. Det ender som regel med at jeg står igjen alene med resten av bolle/muffinsdeigen... Men men, de er iallefall med når de skal spises :)
Klem c.

Anonym sa...

Vakre ord Siljemor!

Digger forresten sveisen til Lyder, han er jo RÅ-kul kort også jo ;)

-LineH-

Whitebite sa...

vakre ord.
følger deg ennå, selv om jeg sjelden gir lyd.

Ha en fin dag Silje!

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...