onsdag 31. august 2011

August


I august har vi forsøkt å nyte de siste sommerens siste krampetrekninger
-selv om det ikke har vært så mye sommer å rope hurra for.

Vi har startet opprydding i kjelleren som, forhåpentligvis, vil føre til at vi så smått kan begynne på rommet til Mikkel. Det går ikke spesielt fort med oss, men jeg kan delvis forklare det med at vi har brukt endel av tiden på aktiviteter sammen.


Lite interiør -mye mat... Well, that's my month! :)


Mikkel og jeg har fortsatt våre gode permisjonsdager med herlige lunsjer med andre skjønne bebiser og mamser og... skal vi se... trilleturer? Nei, det har stort sett gått i lunsjer, kakespising og skravling...
Suits me perfectly!

Med alt dette sagt har det også vært en måned for ettertanke. Livet er skjørt og vi bør kanskje alle stoppe opp og tenke litt over dette innimellom. Nyt nuet og de små gledene i livet (jeg gjør faktisk det!) og vær snille med hverandre!


Håper du har hatt en fin august!

2 kommentarer:

silje-sin sa...

Så sant, så sant;) Herlige augustbilder! Håper september blir like fin. Men kanskje litt mindre kakespising og litt flere trilleturer for min del;) Håper vi sees snart igjen! klem til deg!

Made by Molla sa...

Godt å vite at det er flere som er god på det sosiale i permisjonstiden og ikke så god på trilleturer... Ha en fin september!

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...