mandag 20. februar 2012

Lovable mandag!


Det er en fin måte å starte uken på å ha 5 skjønne ettåringer (nesten...) i huset!
Man kan nesten ikke se gulvet bare for leker, kosekluter, palstflasker (det er ikke bare hos valper dette er en hit, nei!) og alle andre festlige ting som lager morsomme lyder. Herlig!

Vi har hatt en liten bursdagsfeiring idag, og det var jammen hektisk nok å holde styr på alle småtrolla! -Og det er helt sant som mannen sier: Når det er tid for pappaperm er barna i en mye mer krevende alder. De sover mindre og er mer mobile... 

En stor takk fra Mikkel til de søte barselvennene for gavene!

For anledningen hadde  jeg tatt på en søt prikkete voksduk. Voksduk er perfekt når man har småtasser i hus, og så finnes det jo så mye fint! Denne er av typen metervare fra Stoff og Stil.

De lekre rosene kom pappa med for en ukes tid siden, og de har blitt vidunderlig fine! Jeg har stelt pent med dem og satt dem kaldt om natten, men det var helt tydelig en bukett av god kvalitet!
Ellers var Kine med bloggen Kines Klode innom i helgen for å levere tilbake noen småremedier hun hadde lånt av meg til navnefesten til minstemann. Det var en pittepitteliten tjeneste (ja, den kunne virkelig ikke ha vært mindre). Allikevel hadde hun med en søt skål og en pakke med favoritten Jacobs Belgiske Trøfler som takk for lånet. Virkelig helt unødvendig, men takk for det Kine!

Nå skal jeg ha meg en times lur før nattevakt...


Ha en god uke alle ihop!
1 kommentar:

KROnPRINSESSENE sa...

Høres ut til å ha vært en begivenhetsrik og fin dag :)
Liker voksduken og er hekt avhengig av voksduker selv...
Kjekt med Stoff og Stil i Kr.sand, så jeg kan ta turen innom om sommeren ;)
God nattevakt til deg!
Klem May Helen

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...