onsdag 8. september 2010

Gardiner til besvær


Vi har vært i hus i et par måneder nå,
og fremdeles har ingen gardiner blitt hengt opp.

Vi bor sentrumsnært, og bør snart få opp noen gardiner i stuen for å begrense innsyn.

Noe av det første jeg bestemte meg for var gardiner til stuen.
Siden den gang har jeg ombestemt meg 100 ganger...

Selv før vi overtok huset hadde jeg bestemt meg for disse liftgardinene fra Boligfryd:
-Men tanken på å knyte opp og rulle de opp og ned flere ganger om dagen fristet ikke noe særlig.

Jeg har alltid likt gammeldagse rullegardiner med trykk eller monogram på, og jeg har gått forbi flere koselige hus med slike rullegardiner i vinduene. Jeg hadde egentlig lagt det fra meg, da det plutselig slo meg at jeg kan jo ha begge deler...!?!

Rulegardiner inni vinduet som er lette å ta opp og ned, og så skjønne liftgardiner med knyting på utsiden...

Hva tror dere?
Og er det noen som vet hvor jeg kan bestille slike rullegardiner?

Trodde jeg hadde sort belte i Googling, men denne var en skikkelig nøtt!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg stemmer for kun rullegardiner. Tror du vil se dem bak liften.. blir kanskje litt rart...? Ville kanskje heller da valgt rullegardin og hengende gardiner ved siden av som er hvite eller blonder... gardinene bør være "lette."
Det er min mening!
Lykke til! Gleder meg til å se resultat.

Hilsen Heidi.

Janne Lillian ♥ sa...

Hei Silje ;)

Ikke lett det der.. men jeg er usikker på om du vil se rullegardinen gjennom. Jeg har det sånn på Hannah sitt rom.. Rullegardin bak som jeg drar ned om natten og tynn hjemmesydd rosa gardin foran.. Nå er jo det et barnerom, og i 2.etg..men tenker egentlig ikke så mye over at det er rullegardin bak. På bildet du har lagt ut ser det jo ut som om det er litt flere lag med stoff og dermed litt mer tykkere stoff..det er ikke sikkert rullegardinen vil synes. Vi kjøpte rullegardin på Kid eller Princess.. klipte den til vinduet (veldig enkelt og greit)

Lykke til med valgets kvaler og han en NYDELIG dag!!

Klem fra Janne ♥

Anonym sa...

Hei!
Jeg syns du fint kan ha rullegardin og lift, spiller vel ingen rolle om den syns gjennom heller? Jeg har det sånn på alle soverommene hvertfall. Eller så blir det sikkert fint som Heidi foreslo, noen lyse lette gardiner langs sidene og rullegardin i vinduet. Et vennepar av foreldrene mine hadde noen nydelige rullegardiner husker jeg, som en venn av de hadde malt flotte malerier på. De bodde i en gammel sveitservilla og det gjorde seg så godt! Det forutsetter jo at du får tak i noen som kan male da... Blir nok bra uansett tenker jeg! Lykke til:) Hilsen fast leser..

Drømmelykke sa...

På mitt barndomsrom hadde jeg rullegardin bak en kappe. Du kunne ikke se rullegardinen for den kommer jo ganske langt opp i vinduet. En liftgardin vil jo henge mer ned, som en kappe. I alle fall om det er sånne rullegardiner som jeg tenker på...Personlig er jeg fan av liftgardiner så jeg tror den løsningen kan bli fin :)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...