fredag 5. november 2010

Du vet du er på charterferie på Gran Canaria med småbarn når...

...det fremdeles klappes idet flyet treffer rullebanen i Las Palmas. Den eneste forskjellen er at de som klappet for 25 år siden har sluttet, mens de som klapper gjør det for å håne de som pleide å gjøre det.

... du fryder deg over at solen går ned for det betyr leggetid for de små, men...

... du sliter med å holde deg våken til kl.22, og har allerede vært våken i et par timer der du ivrig står foran døren til restauranten et kvarter før de åpner frokostserveringen kl 07.30.

... det på avreisedagen står 4 pils igjen i kjøleskapet etter den six-pack'en som ble kjøpt den første dagen.

... du ikke gidder å fjerne den gamle neglelakken på bleke høst-tær, så den nyinnkjøpte flasken med knallrød neglelakk blir med hjem igjen -uåpnet, og sminkepungen blir ikke engang tatt opp av kofferten.

...du syntes det er teit at de har både VG og Dagbladet i hvert supermarked, men betaler likevel gladelig 25 kr pr avis -daglig...

...du syntes det er knall med all inclusive, så du kun trenger å bevege deg utenfor porten for å kjøpe vann, påfyll av bleier -og VG og Dagbladet.

... du frivillig velger solsengene nærmest barnebassenget der det er desidert mest hyling og spruting -bare fordi det er praktisk.

... du kan lita på at du alltid møter på svensken Åke med familj från Skåne.

... erke-briten Archie på 2 står og krangler med småen om en lastebil mens foreldrene totalt uanfektet og ignorerende nipper videre til formiddagsteen.

... du på veien til supermarkedet går forbi pub'en "Naboen" og leilighetskomplekset Costa del Sol, som allerede i oktober stolt reklamerer for vinterens store gjesteartist: Lill Babs.

...superentusiastiske Frauke fra TUI (tyske Star-Tour) trimmer mor og bestemor med Yoga og vanngymnastikk, mens Greta og Heidi tar med seg kidsa i Badingoo (tysk Bamseklubb) på en liten utflukt rundt på området slik at de tyske fedrene kan spille poker med den eneste mannlige TUI-reiselederen.
 Det har ikke vært meningen å føre dere bak lyset ved å ikke fortelle,
men vi har vært en uke på Gran Canaria!

Siden bloggen er tilgjengelig for "alle" vil jeg være litt forsiktig med å flagge at huset vårt vil stå tomt en uke. Derfor ble det slik. Håper og tror at dere forstår det!

Det har vært et fantastisk avbrekk fra en hektisk hverdag, og nå er vi skikkelig klar på å ta fatt på jule- og vintersesongen! Vi har nytt varme (snitt på 28 grader) og solfylte dager og virkelig kost oss sammen på Parque Cristobal i Playa del Ingles. Det var vår første ferie til sydlige breddegrader som småbarnsfamilie og det har virkelig fristet til gjentagelse! For de av dere som kunne tenke dere en deilig og lettvint sydenferie med små barn så kan jeg anbefale dette stedet på det varmeste!

Det var litt sjokk å komme hjem til "kulda", men vi har fått vår deilige dose C-vitaminer og lett brunfarge, så det var herlig å komme hjem å se at de var igang med julereklame på TV.
Værdamene lover glimrende vær for helgen, så vi erstatter bikini og badebukser med ullgenser og varme sko og tar oss en tur til Hjerte av Telemark!

Ha en strålende helg!

5 kommentarer:

FruLisa sa...

Artig innlegg:-) Høres særdeles godt ut med en break fra november. God helg ♥ Klem

Janne sa...

Ha ha... Utrolig morsomt skrevet Slije :-)
Lo godt nå.. Gjeeesp... her har vi vært våkne siden 5.30, oh myy god, gjeesp, zzz...

Villasol sa...

Så morsomt skrevet! He,he.. det er koselig og reise med barn men det har sine baksider. Godt er det uansett og ha en ferie på denne tiden.
Ha en fin helg i kalde norge :)

Klem Ingunn

Anonym sa...

Så fint innlegg med masse flotte bilder! Skjønte at dere var i syden, det klarte jo en smarting å avsløre i en kommentar under innlegget om i.d pudder! Så bra at dere har hatt en fin tur:)

Anonym sa...

kom hjem fra parque christobal 15 januar og hadde det helt fantastisk. Litt av en plass å feriere på med små barn. Jeg vil tilbake....

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...