torsdag 13. oktober 2011

Gipsbokstaver på barnerommetUff, jeg skammer meg!

Jeg har i to år hatt noen råflotte gipsbokstaver fra POSH Grafitti liggende i en skuff. De skal opp på veggen over sengen til Lyder. Dyre var de, og det er rett og slett en skam at de ikke har kommet opp! 
Jeg har vært veldig usikker på hvordan jeg skal feste dem. Siden det ikke er noe feste på selve bokstaven og de ikke veier stort, har jeg tenkt at dobbeltsidig tape er løsningen. Jeg tror ikke Lyder har noen stor interesse av å plukke på dem, så jeg er ikke redd for at de ikke skal henge godt nok. Egentlig vil jeg velge den løsningen som skader tapeten på veggen minst mulig.

Er det noen av dere som har tips til hvordan jeg fester dem?
Tallerkenhyllen (eller tallerkenrekken som det vel egentlig heter) over sengen til Lyder er et finn.no-funn fra ifjor sommer. Jeg husker ikke om jeg har vist dere før og etter bilder fra denne, men skal gjøre det hvis det ikke har blitt gjort! -For den har jo, som så mye annet jeg drar i hus, fått seg en makeover... ;)
Ellers får jeg mange henvendelser fra lesere om flylampen Lyder har i taket. Den er kjøpt her.  Jeg vet at jeg kjøpte en av de siste de hadde, men jeg vet ikke om de har fått nye inn. Det er en unik og tøff lampe, og den gir et fint lys. Vi har den gjerne bare på etter mørkets frembrudd, for på dagen er det nok med det fine lyset fra lysslyngen rundt vinduet. Mannen er litt bekymret for at flyet snart skal styrte etter å ha dunket borti den flere titalls ganger. Sånn er det når det er lavt under taket!

Lyder har et koselig gutterom, og jeg ser at han nå etterhvert stortrives med å være her alene og småpusle for seg selv. Kanskje mor klarer å ferdigstille det i løpet av høsten..?Happy solrik torsdag godtfolk!8 kommentarer:

Anonym sa...

Veldig koselig rom, Silje! Delikat og pent. Jeg har brukt dobbelsidig tape til å feste lignende bokstaver inne på Maia sitt rom,. Funker som bare det..

Ha en fin dag.

Klem Anja

hjertero.com sa...

Det var lenge siden Anja! :)

Ja, det er vel det beste. Da får jeg se å få kjøpt litt tape så de endelig kan komme opp på veggen!

Håper alt står bra til!

Klem klem

Anonym sa...

Yo no tengo consejos, solo yo puedo decirte que tu decoración es sensacional!

Yo te deseo un día agradable.

Lorena

Anonym sa...

herlig rom Silje...som resten av huset;)
kjøp ei bilde list på ikea;)skader tapeten med to skruer men....

God helg til dere alle 4!!
klem fra bartebyen!

Anonym sa...

He he, ja vi har vært i Spania 1 mnd vi.. Deilig! Uten nett. Alt er bra med oss. Dagene flyr avgårde, jeg skjønner rett og slett ikke hvor tiden blir av. Uff, nå høres jeg gammel ut..

Ha en super kveld;)

Anonym sa...

Glemte å skrive navnet mitt, siste mld er fra Anja;)

silje-sin sa...

Hei siljemor! Kjempefine bokstaver! Lurer på om de er like de mine unger har, men de er ikke fra samme sted.. Mine har bare forbokstaven, de har jo så lange navn stakkars;) Jeg fikk nylig litt dobbelsidig teip, den var i skikkelig bra kvalitet! Mye bedre enn de jeg har hatt før. Skal prøve å finne ut hva den heter. Evt kan du se den hos meg på mandag, har brukt den til å henge opp en blonde med og den sitter som banken;) Til bokstavene til ungene brukte jeg sånne små limputer (de bittesmå) og det funket det også, og gikk lett av igjen. Oj, dette ble langt;) Ha en fin kveld! klem

Anonym sa...

Lærertyggis eller hva man kaller det, er helt genialt! Ingen merker på veggen hvis du blir lei. Har hengt opp rammer med tegninger minsten har laget med det:)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...