onsdag 7. desember 2011

Etterlysning!


Vi har ikke så mye på veggene her i huset.

Det skyldes hovedsaklig at jeg syntes at det er fryktelig vanskelig med bilder og veggpynt generelt. Det tar vinter og vår før jeg får hengt noe opp på veggen -i frykt for at jeg skal angre når det har kommet opp. Jeg syntes det er vanskelig å finne noe jeg liker og som jeg ikke syntes er for ruvende. i tillegg er jeg av den typen som kan irritere meg grønn hvis noe blir hengt "feil", som for eksempel noen centimeter for langt til den ene siden...


Bildet er lånt av By Nord


En utfordring er balnt annet hva i alle dager vi skal henge på den store veggen over sofaen!?

Vi nærmer oss, men vi vet bare ikke helt hvor vi skal få tak i det vi ønsker. Jepp, jeg skriver vi for, jeg spurte nemlig mannen, til en forandring, om han hadde noen ønsker eller forslag. Han ville ha et natur-bilde, og vi har vel mer eller mindre landet på et enkelt bilde med enten hjort/dådyr/rådyr/elg eller liknende.

Jeg elsker designet på tekstilene til By Nord, som f.eks sendetøyet med dådyr på.

Er det noen som har tips til hva jeg kan gjøre eller hvor jeg kan få bestilt noe liknende til å ha på veggen -gjerne i litt stort format?!? -

Eller har noen kanskje tips til andre tøffe natur- eller dyrebilder i nøytrale farger. Det trenger nødvendigvis ikke være sort/hvitt, men jeg er veldig var på farger...


Tips mottas med stooor takk!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Har ikke så mange tips å komme med, ville bare stemme i at sengetøyet fra By Nord er superfint! Og så mykt og deilig.. Maia har to sett, og jeg kjøpte akkurat et sett til voksensengen med elg på.

Ha en fin dag!

Klem Anja

Anonym sa...

hei du kan feste sengetøyet på et lerret.og henge det over sofan.

Anonym sa...

hm... galleri Markveien i Oslo, http://www.gallerimarkveien.com/

De har vel ikke bilder med dyr fra, men maler bilder etter eget fargevalg og ønske. Man kan feks like et bilde de har i galleri, men ønske litt mer av en annen farge i det, da maler de det om. Ikke er prisen så ille heller, og man får noe som er "eget".

K

Anonym sa...

Hei, fikk tips om bloggen din i forbindelse med en upretensiøs award jeg holder på med. Ta en titt her:

http://www.egedenne.com/2011/12/gulrot-bertas-upretensise-gulrot-award.html

Jeg vil komme med ett innlegg over alle nominerte om noen dager. Trenger mange gode forslag til blogger :)

Fruen sa...

En liten (vill) idè: Går det ikke an å spenne opp et sengesett på et lerret, eller bare en ramme av noen lekter?! Ville muligens forhåndsprøvd før jeg bestilte noe som helst.
Lykke til å jakten på litt veggpryd! Jeg syns også det er vanskelig. Her har akkurat et speil blitt hengt på veggen, etter å ha stått inntil veggen i 1 1/2 år :S Men det var igrunn fint, og rolig, det og:)

Ha en fin kveld!
Klem, Fruen i nord!

Anonym sa...

Så lenge du har motivet, så kan du jo printe det på lerret hos en fotobutikk, svart/hvitt.
billig og enkelt!

Hjertebank sa...

Fin blogg du har! Hva med å kjøpe tre kjøkkenhåndkler fra By Nord og spenne de opp på leretter? tre firkantede bilder av tre forskjellige dyr over sofaen høres egentlig ganske flott ut...Og det blir en del billigere enn å bruke et helt dynetrekk også..kansje jeg må prøve det selv også gitt... :)

Anonym sa...

Ta turen ut i naturen med fotoapparatet og ta bilder. Så kan dere fremkalle drømmemotivet i 50cm x 50cm :-)

Janne sa...

Har du sett på denne siden:

http://www.allposters.no

hjertero.com sa...

Jepp Janne, har gått gjennom nesten samtlige bilder med elg/hjort/rådyr osv på den siden. Finner liksom ikke helt det rette... ;)

Jo, det er meg - Jeanet Ness - og min hobby sa...

Hei!

Kom over bloggen din fordi jeg googla "husmorrolle" som jeg arbeider med på eksamen, også syns jeg du skriver veldig morsomt så leste flere innlegg. Så jo da dette og jeg kan meddele at jeg både maler og tegner selv :) Så om du vil kan du titte inn på siden min, tar også imot bestillinger.

Link til facebooksiden for det er flest bilder der; http://www.facebook.com/media/albums/?id=163020277079169#!/pages/HappiNess/163020277079169


Hilsen Jeanet :)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...