søndag 15. januar 2012

Forestill deg...


...at du kommer ut av dusjen etter å ha vært i spa i flere timer.
Ansiktet har fått seg en real omgang juling etter peeling, skrubb, rens og vask
og du føler deg mer eller mindre som en kjøttkake.
Så kommer du på...

Neeeeeiiii!!! Er det muuuuuulig??? Kattastråff!!!

All sminken lå igjen hjemme.

Jepp, det skjedde i helgen.
 I full panikk, en snau halvtime før middag, heiv jeg på meg slobroken og løp ned i spa-resepsjonen. "Krise! Jeg har glemt all sminken! Hjelp meg!". Jeg ble glad da jeg oppdaget at de førte bare minerals, for da visste jeg hvertfall hva jeg trengte. Jeg skulle gjerne ha kjøpt alle produktene, men jeg begrenset meg. Noen minutter senere var jeg på vei tilbake til rommet med foundation, børste og mascara. That's it, kveldens sminke...
Ai ai ai, noe så stusslig altså!

Mannen fikk hakeslipp da han så kvitteringen på mine 3 utvalgte produkter. Han sendte selvfølgelig med meg sitt kort, vel uvintende om at det ikke er H&M-priser på Farris Bad.... Haha. Vel, han var fornøyd med at jeg var en smule mer happy enn jeg var før jeg løp ut døren. Det ble en fin middag og maten var god!

-Og ellers har vi kost oss veldig og hatt et fint opphold!

Det på tide å fortelle dere om en liten omrokkering i familiemedlemmene som skjedde ifjor. Ikke bare kom lillebror til verden, men vårt og firbente familiemedlem Lotte har flyttet ut.

Det var trist og jeg hadde så dårlig samvittighet for å sende vårt lille sjarmtroll og "første baby" på dør. Det var en tung tid før vi visste hvordan vi skulle løse dette. Jeg tenkte at det kom til å bli helt håpløst å omplassere henne fordi jeg ville føle at ingen var bra nok for Lotte... -Men det var ikke noe alternativ. Mannen måtte ha ny hund i forbindelse med jobben, og med to hunder er jeg redd for at tilværelsen hadde blitt litt vel stressende for meg...

Til vår store lettelse og glede ringte våre herlige venner Kari og Kjell Peter og sa at de hadde hørt nyss om at vi måtte "kvitte" oss med Lotte. De ville veldig gjerne overta henne! Glede!! Lotte kunne ikke fått noe bedre hjem! Jeg har takket dere før, men dere skal vite at jeg er sååå utrolig glad for at nettopp dere ville ha Lotte! Nå lever Lotte et lykkelig Oslo-liv hos noen fantastisk fine mennesker!

-Og så var det vår nye hund da: Eve's Ink Royal Weddingkake Luna -eller bare Luna om du vil (hun ble født midt i bryllups-hysteriet i England, derav det noe overdådige navnet...). En smårampete, morsom og flink Flatcoated Retriever... -som har ødelagt gangen og gjort oss noen sko, ganske mange skjerf og alle (!!) Lille Lam ullprodukter fattigere... Flott det.

Men vi liker deg forde, Luna!
Håper du har hatt en fin helg!7 kommentarer:

silje-sin sa...

Hei søta! Huff, kjenner igjen panikkfølelsen over å ha glemt sminka! Men du er jo så fin uansett! Håper dere storkoste dere! Og fine Luna, hun er en søt rampejente:) Her begynner ting å komme på plass igjen, men på tirsdag må dere virkelig ta ting som de er.. Men mat, drikke og tente lys skal det bli:) Sees da! klem

Har en drøm... sa...

Ahhh, første linjene hørtes jo vanvittig fresht og digg ut:) MEn ... huff, sminken MÅ med altså:)
Godt det løste seg, og jo til det bedre for deg da, som fikk fine Bare minerals sminke i tilegg til oppholdet, hihi:)
Tipper dere kosa dere ♥

Så godt det endte bra med hunden deres, det der vet jeg alt om hvor vanskelig er... men også hvor godt det er når det løser seg og man finner et godt hjem ♥ Skjønner godt at to hunder kunne bli i meste laget ja;)
Kjempesøt denne Luna'n da:)

Ha en fin fin kveld, og en fin ny uke!

Janne sa...

Åh, Luna så fiiin ut... Så gøy at Torstein skal ha hund i jobben :-)

Og enda godt at Lotte fikk seg et bra hjem. Forstår godt at det ikke var lett å gi bort henne, men når det endte så godt var det jo litt enklere ja :-)

Anonym sa...

Krise med sminken, men det ordnet seg jo;) Skjønner at det må ha vært vanskelig å gi bort Lotte, man blir jo så knyttet til dyrene... Men så lenge hun har fått et godt nytt hjem hos mennesker dere kjenner og stoler på, kunne det jo ikke blitt bedre!

Luna ser jo helt skjønn ut, og blir sikkert en flink arbeidshund;)

Mikkel har de skjønenste øynene.. Som mammaen sin!

Klem Anja

Robert Hisdal sa...

Gjetter at Torsteins sjokk var omtrent like stort som da han skulle betale depositum på leiebilen i Italia :-)

Anonym sa...

Hei kjære Silje!
Det er vi som er heldige! Vi storkoser oss med Lotte hver dag. Hun er så fin, flink og god! Vi har vært flere turer i marka på ski i det siste, og du kan tro hun trekker oss i full fart. Lotte har virkelig beriket livet vårt og vi er så takknemlige!
Håper på å se dere snart. Snakker ofte om dere og at vi gjerne vil treffe dere. Da kan jo Luna og Lotte leke sammen. Pluttselig kommer vi på besøk :) Hils de fine gutta dine!

Stor klem fra kari!
Lotte og kp hilser...

Hils gutta dine

tovemargrethe sa...

Heisann!
Koselig å lese noen ord om Luna, faren var akkurat lik da han var ung...hjalp oss med å kassere ting vi ikke helt visste at vi ikke ville ha lengre ;)
Liker forresten veldig godt å lese bloggen din også, mange koselige og inspirerende innlegg!

Tove og Dennis

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...