lørdag 22. september 2012

Heklet portemonèt

 
Jeg har lenge hatt planer om å hekle en liten pung, men det er jo så mye jeg vil hekle og jeg har jo ikke tid til å gjøre alt på en gang... Min gode venninne og heklefantom Vibeke, hadde begynt å hekle flere skjønne små portemonèter (jeg får ikke helt bestemt meg for hva jeg skal skalle det. Portemonet høres så mye finere ut enn pung...) og jeg fant ut at det var på tide å prøve på en selv! Her snakker vi om skikkelig kopiering! *smiler*
 
 
 Det er fryktelig dårlig farge på bildene ser jeg, men blomsten er egentlig lilla...
 
 
I helgen er vi i Sandnes og feirer vår skjønne fetter Elias sin 1.-års bursdag, så da passet det jo fint å la min svigerinne Elisabet bli den heldige eier av prøverosjektet. Jeg var ikke helt fornøyd med formen, men den nye eieren ble fornøyd og det er jo det viktigste. Jeg heklet i favorittfargene hennes; grått og lilla med en lilla blomst med perle i.
 
 
 
 
 Svar på et par spørsmål til slutt:
 Stansemaskinen med hjerteform fra innlegget tidligere har jeg kjøpt på Panduro, og jeg skal lage et innlegg der jeg viser dere hvordan man lager armbånd av fingerhekling!

 
Ha en fin lørdag!
 
 

6 kommentarer:

metanoia sa...

gu' kor nydelig !
sånn vil eg og lage hihi. åssen fester du glidelåsen ?

Unknown sa...

Så fin den var ♥ kjempesøt:))

Anonym sa...

Så søt den var! Flinkis;)

Klem Anja

Unknown sa...

Den ble kjempe fin silje :) Gøy at du og har begynt å hekle pung.

Klem fra "hekle fantomet" Vibeke (hihi..) <3 <3

Ingrid Marie sa...

Jøss den ble jo kjempefin :)

Unknown sa...

Tja, hvordan fester jeg glidelåsen... Jeg er virkelig ingen syerske, men jeg sydde den bare fast ca en halv cm under "toppen", og brukte vanlig sytråd... :)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...