torsdag 7. mars 2013

Barnebursdag

 
Da jeg spurte Lyder hva slags kake han ønsket seg på bursdagen, svarte han noe overraskende regnbuekake! -Men den må være lysegrønn og lyseblå, det er viktig!
 
 

 
Jeg hadde forventet noe mer i retning sjørøver eller Lynet, men neida. Her var det rene dåpsbordet med babyblått og lysegrønt. Bursdagsbarnet var fornøyd og det er igrunn alt som betyr noe.
Det var jo tross alt hans dag!
 
 
 
 
Bordet var pyntet med masse fint stæsj fra Festfabrikken. Blant annet tallerkener med polkadotter, prikkete sugerør og muffinsformer i samme stil. Koppene merket jeg med en blåprikkete tape som jeg skrev navnene deres på. Kjekt når alt settes hulter til bulter, og i tillegg fungerte det som bordkort. Tapen brukte jeg også til å lage flagg og muffinspynt. Her kan du se flere morsomme party- og bursdagseffekter fra Festfabrikken. Det er morsomt med borddekking når man har så mye fint å pynte med!
 
 -Og så var det kaken da... Ikke visste jeg hvordan en regnbuekake skulle være, så det måtte googles. Snuppa hadde en kakebok med oppskrift på regnbuekake, så jeg brukte denne som oppskrift på sukkerbrødene og laget vanlig smørkrem som fyll. Røren farget jeg med grønn og blå pastafarge fra Wilton.
 
Den fine duken er en voksduk fra Princess. Vi har jo fått så fint nytt spisebord, og med lemmer blir det neste 3 meter, så jeg hadde ingen duker som passet. Jeg ble derfor veldig glad da jeg fant denne som både er praktisk og supersøt!
 
 

 
Dette var vår første ordentlige barnebursdag, og jeg må si at det gikk over alle forventning! Det skal sies at det var 50/50 jenter og gutter, så noen bråkete guttebursdag ble det ikke. Jeg fikk til og med tid til å sette meg ned og drikke litt kaffe med foreldrene mens barna lekte.
 
 
 
 
Imorgen er det fredag, så jeg må hive meg rundt nå og rydde plass til overnattingsgjestene våre! Vi gleder oss masse til besøk, og på søndag blir det nok en bursdagsfeiring -men da er det jo selveste dagen også!
 
 
Jeg ønsker dere alle en god helg
-med eller uten regnbuekake og polkadotter!
 
 
 


9 kommentarer:

Linn sa...

Så flott dekket!! Kan tenke meg det var en fornøyd bursdagsgutt :)

Unni sa...

Så herlig bursdagsbord. Skjønner godt at dette falt i smak. ;-)

Ruths datter sa...

Dette ser lekkert ut. Du kor flink du er da. Kjempekoselig at alt gikk så fint med masse små.
Klem

Marthe Elisabeth sa...

Det var veldig koselig å være i bursdagen også Silje! Mie koste seg masse masse! :)

LillaPanter sa...

Det var kjempefint! Elsker blått :)
God helg!

Heims verden sa...

Knallfint bursdagsbord:) gooood helg!

Anemones skafferi sa...

Så lekkert bursdagsbord, herrrrlige farger.
Klem,Anette

Unknown sa...

Så flott dekket!!
Og herlig kake - flinke mamma'n:))
Gratulerer med prinsen:)

Ha en kos kveld, her er det endelig litt overskudd til blogging igjen ♥

Ingrid Tunheim sa...

Hei. Jeg Googlet heklede påskeegg og kom inn på bloggen din. Herlighet så mye fint du har laget og nå står påskeeggene dine for tur hos meg. Tusen takk for oppskrift og god helg. Til jul får det bli stjerne- og hjertegirlander.

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...