torsdag 14. mars 2013

Forsinket bursdagsgave

 
 
Jeg fikk nemlig noen forsinkede bursdagspenger i helgen,
og idag fant jeg den perfekte tingen jeg kunne bruke disse pengene på!
 
Lillebror har ørebetennelse og er pjusk i formen. Vi fikk et lite luksusproblem da vi etter legebesøket idag slo ihjel to timer hos oldemor og regnet med at vaskehjelpen var ferdige da vi kom hjem. Desverre var de forsinket og kom akkurat samtidig med oss. Vel, det er lite gunstig å ha en syk Mikkel inne mens noen forsøker å vaske huset, men det er jo ikke noe særlig å dra ham med seg rundt omkring heller. Løsningen ble å børste støv av vognen og tusle ut en tur. Han skulle jo sove uansett, og ganske riktig så sovnet han idet vi gikk ut porten. Da ble det en aldri så liten handlerunde på mor!
 
 

 
Jeg har lenge trengt en liten veske akkurat passe stor nok til mobil, penger, kort, en lipgloss og kanskje en billett og pass. Det var 20% på alle varer hos Morris idag, så det passet jo bra! Da fikk jeg brukt de forsinkede bursdagspengene på noe jeg virkelig trengte! Jeg har egentlig hatt lyst på en Becksøndergaard lommebok i typen "Granny purse", men denne her var hakket større og derfor enda mer praktisk!
 
Jeg tror jeg kommer til å bli fornøyd med denne!
 
 
 
 
Noe jeg ikke er fullt så fornøyd med er snøen og isen som aldri forsvinner! Jeg er glad i vinteren,
men det får da være grenser for hvor lenge disse minus-gradene skal holde stand!
 
Mikkel ligger strak ut på sofaen og sover fremdeles stakkars. Jeg vekket ham og bar ham inn, men han sovnet mens jeg kledde av ham og siden har han ligget der... Mannen og Lyder kommer hjem hvert øyeblikk, så jeg får hive meg rundt og lage middag. Idag blir det wok!
 
 
Ønsker deg en deilig og solrik torsdagskveld!
(noen mild kveld er det vel ikke håp for...)
 
 


2 kommentarer:

Unknown sa...

Lekker ♥

Ruths datter sa...

Fin kveld til deg også. Misunner deg vaskehjelpen da. Det må være supert.Veska var toppers. Kjekt med en sånn enkel veske å slenge under armen.
Hei hopp

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...