lørdag 23. mars 2013

Stille dager...


Det er stille dager på bloggen. Grunnen er at jeg nå går på andre uken med sykdom og elendighet. Jeg har skjønt at det ikke bare er her i huset basiluskene florerer om dagen, men det er en mager trøst. Over en uke har jeg gått nå uten lukt og smak, med dårlig stemme, dotter i ørene, tette bihuler og skallebank. Skal det ingen enda ta..?
*snufs*

Mannen er på jobb, og jeg skulle jo ha vært på jobb jeg også, men den gang ei.
Mamma tok med seg guttene og dro til Hjertet av Telemark igår, og det var godt både for meg og dem. Der koser de seg, og planen er at jeg drar oppover når jeg begynner å føle meg bedre.Det er derfor ikke så mye å blogge om om dagen da jeg ikke orker å gjøre stort. Onsdag denne uken begynte jeg å føle meg bedre og trodde det var i ferd med å slippe. Jeg trengte litt miljøforandring og ble invitert til min gode venninne Mona på lunsj. -Eller rettere sagt gourmetlunsj! Jeg fikk ovnsbakt paprika med deilig fyll, indrefilet, salat med avocado, cottagacheese og chilikrydder. Til dessert hadde hun laget bærsmoothie med vaniljekesam og frossen frukt med sjokoladetrekk... Og der satt jeg. Null smak. Vel, det hvertfall lekkert ut, det var kreativt og lekkert dandert og hadde en deilig konsistens og variasjon av syrlighet, salt og søtt. *smiler*

Egentlig hadde jeg ikke fortjent mer enn et speilegg.


Heldigvis er det siste helg med vintersport på TV så jeg har noe å se på mens jeg ligger her på sofaen!

-Og apropos sofa, vi får ny på mandag! Jepp! Det gikk plutselig veldig fort i svingene her, men jammen får stua et nytt preg om et par dager. Jeg er veldig spent og gleder meg skikkelig! -Og med  formen min er jeg veldig glad for at mannen flesket til og bestilte både hjemkjøring og montering!

Forresten så tar jeg gjerne imot tips på hvordan jeg blir kvitt tette bihuler! Har forsøkt det meste av nesesprayer og orker ikke mer av det. Jeg har skyllt masse med saltvann og har fått renset ut litt, men det fyller seg bare opp igjen. Noen som har noen smarte triks eller kjerringråd?

God lørdag!


9 kommentarer:

Anonym sa...

Fenu-Max 2 morgen og 2 kveld. Salvannsskylling og drikke masse vann. Hilsen Arvid:-)

Mona sa...

God bedring!
Rinexin på resept fra legen, hjelper meg veldig godt hvertfall! Og evnt Azitromax, hvis det er veldig ille...
Håper du blir i form igjen snart!
Godt tips over her også :-)
God lørdagskveld!

Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Unknown sa...

Hjertelig takk skal dere ha!! :):)

Janne sa...

Off da Silje-mor.

Gooooood bedring!!!!

Hild Mari sa...

I tillegg til Rhinexin er Saltvannsprayen (med trykk) med aloe vera fra otrivin er faktsik et godt alternativ, vel så godt som nesehorn. Lindrer og løser opp og kan brukes ofte. Har hatt noen slike runder som du har nå og det er ikke gøy..
God bedring Silje!
HM

Hild Mari sa...

I tillegg til Rhinexin er Saltvannsprayen (med trykk) med aloe vera fra otrivin er faktsik et godt alternativ, vel så godt som nesehorn. Lindrer og løser opp og kan brukes ofte. Har hatt noen slike runder som du har nå og det er ikke gøy..
God bedring Silje!
HM

Unknown sa...

Huff, så kjedelig...
Masse god bedring ♥

Unknown sa...

Takk for fine ord og tanker alle sammen! Får Rinexin imorgen HM, så da får jeg satse på at det hjelper. Har også lest litt om Fenu Max nå og det virker som mange har god erfaring med det, så det er også verdt et forsøk! :)

God påske alle sammen!

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...