mandag 4. oktober 2010

Auksjonsfunn og barnehagesysler


Mens jeg var på jobb, var mannen og pappa og hentet auksjonskuppet mitt...

Mye er hvitt her i heimen, både av interiør, vegger og gulv, og jeg var derfor fast bestemt på å gå til anskaffelse av en lutet furukommode til gangen til oppbevaring av luer og votter, sokker og skjerf.
Og var DET jeg fant på auksjonen! En helt oridinær, men allikevel så vakker, lutet furukommode!
Helt uforståelig, men jeg ga kun 550,-! Jeg ser at kommoden tidligere har hatt ubudne gjester på besøk som har satt spor gjennom små hull her og der -men helt ærlig så bryr jeg meg ikke så mye...

Den ser nesten litt stusslig ut der den står. Tom og i en halvferdig gang... Men det kommer til å bli bra! Jeg fant en annen liten ting også, men nå har det blitt så mørkt at jeg får ta bilde av den en annen gang...

Er det noen som har erfaring med gamle møbler som tidligere har hatt besøk av smådyr?

Jeg har vasket over kommoden, og det ser gammelt ut, men er det noen som har andre tips om hva jeg bør gjøre for å forsikre meg om at jeg ikke drar noe inn i huset?I tilleg må jeg bare vise noen søte ting Lyder har fått med seg hjem fra barnehagen. I september hadde de fokus på kroppen, og bakte blant annet brød formet som kroppen... Jaja, kropp og kropp, en klump med et par andre klumper på -men en STOLT mor kunne allikevel konstatere at det smakte utsøkt og er helt klart det fineste brødet jeg har sett!

Han tøffe karen til høyre ble med hjem fra barnehagen idag. Jeg er veldig fan av kastanjenøtter og syntes det er noe av det mest dekorative man kan finne i naturen. Det ser ut som herlig, mørk sjokolade!

Ha en strålende mandagskveld og en finfin oktoberuke!


6 kommentarer:

Tonje Michelle sa...

Jeg hadde en kiste som var ganske så hullete av mit. Jeg fikk et tips om å sette den ute i 14 dager mens det var minusgrader (siden vi ikke hadde tilgang på kjølerom) Det gjorde susen og nå har hullene sluttet å vokse:) Men siden det er en kanskje(forhåpentligvis) er en stund til kulda setter inn så kan man jo trøste seg med at dyra ikke smitter over på annet treverk (om det er noen trøst).
Kommoden var iallefall nydelig!
klem

Bettum Villa sa...

Kommoden var virkelig NYDELIG! men skadedyr kan jeg ikke noe om.. dessverre.
Ønsker deg en flott uke!

Klem Madelén

Fossestua sa...

Kjempefin kommode du har kjøpt deg :)
Aner ikke noe om skadedyr jeg heller, men jeg tror du må behandle den med noe, før du drar den inn i huset. Du får søke på nett om du finner ut noe.
Fine gaver du har fått fra Lyder :)
Klem fra Lise

Fossestua sa...

Hei igjen :)
Jeg viste at jeg hadde lest en plass om slike små hull i gamle møbler.....søkte litt og fant det. Her er linken: http://www.alttilbolig.no/sett-markspiste-moebler-ut-i-kulda.4683902-112902.html

Møbelet settes ut i 2-3 dager, med minimum 10 minusgrader.

Klem fra Lise

Anonym sa...

Hei Silje!

Du har gjort et kupp, den var superfin synes jeg;)

anja

Janne sa...

Jepp, enig med Anja... Du har gjort et kupp. Tror jeg må komme til Skien å gå på i auksjonsskolen hos deg :-)))))

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...